kaganbgn isimli üyenin son içerikleri

1. K

Rampage rampage miracle mc27rq180 hz yukseltemıuyorum

Merhabalar yeni bir monitör aldım monitör 2025 yılında piyasaya cıktı daha yenı rampage miracle mc27rq180 playstationda kullanıyorum fakat menusu o kadar karısıkkı nasıl sağa sola gidicegimni anlamadım 2 tus var yukarı ve asagı gıdııyor sol tarafta hz bolumu var fakat secemıyorum bılgıısı olan...
  2. K

3k 3.5k wireeless mouse onerisi

3 ve 3.5 k civari wireeless mouse onerırımısınız
  3. K

Saglam lisansdan alınan key gelmedi 20 dkdır

Merhabalar saglam lısans uzerınden windows 11 pro key aldım 20 dakikadir gelmedi destektende kımse bakmıyor spam ve junk e maillerini kontrol ettım fakat yok
  4. K

Ea e ticket actım verdikleri cevabi nerden gorucem

hocam ea e ticket actım my casesde 1 mesaj var ama verdikleri cevap gozukmuyor nerden gorebilirim
  5. K

Geçiçi dövmeye alerjisi olanın normal dövmeye alerjisi varmidir

küçükken geçiçi yaptırdıgımda sisme kasınma kızarıklık yasamıstım doktor dovme kına alerjiis demisti acaba kalicida alerji olurmu diye merak ettim
  6. K

Geçiçi dövmeye alerjisi olanın normal dövmeye alerjisi varmidir

geçiçi dövmeye alerjisi olanın normal dövmeye alerjisi varmidir bilgisi olan yazabilirmi
  7. K

Bu monitör hakkındaki dusuneleriniz nedir

https://www.teknosa.com/msi-mag-256f-245-1920x1080-180hz-1ms-hdmi-dp-typec-adaptive-sync-gaming-monitor-p-788401477?shopId=2156&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.32 monitör hakkında bilginiz varsa soyeyebilirmisimniz yada bunun yerine öneri bir monitör
  8. K

Yardım ds4 kurduktan sonra hata

böyle bir hata veriyor yardım edermisiniz
  9. K

PC yi yeniden başlattıgımda kasa calısıyor ama monitör acılmıyor ekran gelmiyor

merhaba yeni bir pc topladım sistemin herseyi bittikten sonra yeniden baslatmaya calıstıgımda kasa calısır durumda ama monitöre hicbir şekilde ekran gelmiyordu fakat pc yi kapatım actıgımda ekran geliyor sorun ne olabilir
  10. K

h510m-k anakarta uyumlu işlemci soğutucu önerisi

beyler h510m-k kullanıyorum işlemci 90 dereceyi görüyo boşta işlemci fani alıcam onerirmisiniz(kasa msi mag force m100a)
  11. K

Yardım anakarta sogutucu fan eklicem ama arkasinda fotograftaki bosluk var

Beyler yeni kasa topladim montaji yaparken farkettim sogutucu fan arkaya sabitlenmiyor bunun için bi aparat varmi kasadanmi cikiyo yoksa fanin kutusundanmi yeni fan almalımıyım
  12. K

Bu m2 ssd alınır mı ?

üstüne 500 lira daha koyabiliceksen sunu alabilirsin Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD incehesapta 2500 TL
  13. K

Yardım Msi mag forge m100 a ya 3 fanlı ekran kartı sıgarmı (rx 6600)

Msi mag forge m100 e sıgarmı sizce 3 fanlı rx 6600
  14. K

h510m-k ya hangi m2 ssd alınabilir yuksek okuma ve yazma hızlı mumkunse 1tb

yardımcı olabililicek varmı bütçem 2300 lira gecmezse sevinirim
Geri