Merhabalar yeni bir monitör aldım monitör 2025 yılında piyasaya cıktı daha yenı rampage miracle mc27rq180 playstationda kullanıyorum fakat menusu o kadar karısıkkı nasıl sağa sola gidicegimni anlamadım 2 tus var yukarı ve asagı gıdııyor sol tarafta hz bolumu var fakat secemıyorum bılgıısı olan...
Merhabalar saglam lısans uzerınden windows 11 pro key aldım 20 dakikadir gelmedi destektende kımse bakmıyor spam ve junk e maillerini kontrol ettım fakat yok
https://www.teknosa.com/msi-mag-256f-245-1920x1080-180hz-1ms-hdmi-dp-typec-adaptive-sync-gaming-monitor-p-788401477?shopId=2156&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.32
monitör hakkında bilginiz varsa soyeyebilirmisimniz yada bunun yerine öneri bir monitör
merhaba yeni bir pc topladım sistemin herseyi bittikten sonra yeniden baslatmaya calıstıgımda kasa calısır durumda ama monitöre hicbir şekilde ekran gelmiyordu fakat pc yi kapatım actıgımda ekran geliyor sorun ne olabilir
Beyler yeni kasa topladim montaji yaparken farkettim sogutucu fan arkaya sabitlenmiyor bunun için bi aparat varmi kasadanmi cikiyo yoksa fanin kutusundanmi yeni fan almalımıyım