kagangultekinn isimli üyenin son içerikleri

1. kagangultekinn

1000 Mbps İnternet Olmasına Rağmen 100 Mbps alıyorum?

Turkcell'in teknoloji destek hattı mı ? 1748332504 Evet hocam bu ayarlarda internet ve ağ sıfırlama yaptım :( 1748332556 Alfais Cat7 10 metre bu arada kablo
  2. kagangultekinn

benim kablom cat7 1748209295 huawei HG8245X6-10
  3. kagangultekinn

evet hocam verebiliyor baktığım kadarıyla 1748200336 Kardeşimin bilgisayarı var onun cat5 kablo ama 100 mbps sabit alıyor
  4. kagangultekinn

Realtek firmasının sürücülerini tamamen kaldırdım ve tekrardan yükledim ama olmadı hocam gene
  5. kagangultekinn

4 farklı cihazdan denedim en az 600-750 mbps arası
  6. kagangultekinn

Merhabalar Turkcell Superonline 1000mbps internet kullanıyorum. Biraz kablolar ile ve portlarla oynadım, interneti açıp kapattım. Hız & İkili sekmesine kadar kurcaladım fakat hala ne yazık ki sonuca ulaşamadım. Bazı zamanlar kafasına göre 1000mbpsyi verirken 1 dk sonra ya tekrardan düşüyor ya da...
  7. kagangultekinn

Çözüldü✓ Bu 4 Monitör Arasında En İyisi ?

Teşekkürler hocam 1747684858 Ben de samsung konusunda daha yatkındım fakat nasıl yapsam bilememiştim en iyisi samsungu alıp geçeyim 9-10 kya da çıksam bir çoğu birbirine benziyor
  8. kagangultekinn

Hocam özellikleri arasında veya detayları kısmında bir yorum yapmamışsınız fakat bilgi için teşekkürler umarım sıkıntısız gelir alacağım zaman
  9. kagangultekinn

Çok teşekkür ederim hocam sıfır almayı düşünüyorum 1747652905 Yoğun öneriler üzerine Samsung’un monitörüde tartışmaya ekledim bir fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim
  10. kagangultekinn

Merhabalar yoğun araştırmalarım ve fiyat-performans açısından 4 monitör arasında cidden çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım detayları ile belirtirseniz çok sevinirim. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html...
  11. kagangultekinn

Left 4 Dead 2 Server Kurma

bunu biliyorum fakat coop modunu 10 kişi oynatan server gördüm dediğim gibi steam topluluk sunucusu adı altında açılıyor bunlar bunu nasıl açabilirim demek istedim
  12. kagangultekinn

Left 4 Dead 2 Server Kurma

Selamlar Left4Dead2'yi 5 kişi veya 6 kişi oynamak istiyoruz Hikaye kısmını gördüğüm kadarıyla Steam Grubu Sunucularında düzgün bir şekilde oynanabiliyor fakat oradaki ayarları falan farklı veya saçma insanlar denk geliyorçBen sadece arkadaşlarımla birlikte aynı bu sunucular gibi kendime özel...
Geri