kaganhan06579 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Witcher 3 Unreal Engine 4 ''An Unreal process has crashed'' hatası

Nasil yapcam ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum açıklayabilir misiniz
  2. K

30 Adet Forma Alacağım.

Evet o taraflarda yeraltı çarşısı sincan yazın çıkar ztn 1770502661 2-3 formaci tanesini 100tl satiyor
  3. K

Öneri Telefon önerir misiniz

Iphone 15 al değeri ölmez diğerlerini alirsan değerleri ölür
  4. K

İ5-14400 yerine işlemci önerisi

Net amd al intel aşırı kötü
  5. K

Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
  6. K

Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
  7. K

30 Adet Forma Alacağım.

Sincan merkez tarafı yeraltı çarşısı tarafı
  8. K

La.noire rockstar hata veriyor

Diger bilgisayarım işlemcinin içinde ekran kartı vardı o gta 5 50 fps oynatıyorlar bu laptop rtx 4060 var l.a noire açılmıyor diğer rokcstar oyunlarını denemedim nfs heat ve fifa 25te hata veriyor tam ekrandan çıkınca oyum direkt kapanıyor ve gas station simulator de ve witcher 3 te Unreal...
  9. K

30 Adet Forma Alacağım.

Ankarada yaşıyorsanız yerini söyleyeyim internet satışı yok olsa daha pahalı olur bide her forma yok 100 tl olunca hemen satiliyor
  10. K

30 Adet Forma Alacağım.

Benim olduğum yerde tanesini 100 liraya satıyorlar
  11. K

Giriş için iphone x alınır mı?

Alma bence para israfı bir daha güncelleme almayacak cihaz
  12. K

Merhabalar ikinci el parçalarla pc toplıyacağımda yardımcı olurmusunuz

İkinci el alma ben laptop aldim pişman oldum alacaksan garantisi olsun mutlaka
  13. K

25-35 k arası laptop önerisi!!!

Ben ikinci el aldım şu an 25 bine 4060 li sistem adam akilli hiçbir oyunu açmıyor durmadan hata veriyor sadece cyberpunkta hata vermedi onun dışında heat l.a noire fifa hepsinde hata veriyor bence ikinci ele yönelme
  14. K

Yardım MSI MAG A850GL 3080'e yeter mi?

Bence yeterli çok iyi kart
Geri