kaganhan06579 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Epic games ls-0013 hatasi

nasıl çözülür
  2. K

Bu Laptop Alınır mı?

Asus tuf modelini al bence
  3. K

Laptopum oyunlari açmiyor sürekli hata veriyor

Bu hataları veriyor heat tam ekran olmuyor ne yapmam gerekiyor
  4. K

Rtx 4060 laptop oyunlari açmiyor

Laptopa format atmama rağmen çoğu iyi oyunu açmıyor hata erorr veriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum furmark testinde normalde 150 vermesi gerekiyor benim laptop 70-80 veriyor donanımsal olarak mı bir sorun vardır ne yapmam gerekiyor
  5. K

Laptopu sıfırlamama rağmen oyun hala açılmıyor

Yüklü olup olmadığını nasıl kontrol ederim
  6. K

Laptopu sıfırlamama rağmen oyun hala açılmıyor

Gas station simulator oyunu laptopu sifiarlmama rağmen unreal Engine hatası veriyor laptota rtx4060 var acaba donanımsal olarak mı sorun var
  7. K

Furmark testinde laptop normalin yarisi veriyor

Her iki türlü sarj olurken oynuyorum sarj olduktan sonra çıkarıyorum sarj bitince tekrar şarja takıp oynuyorum çok fazla bilgisayarla ugrasmadim şu zamana kadar tam bilmiyorum bide epic gameste unreal Engine ve l.a noire açılırken çoğu oyun açılırken hata veriyor heat açılırken rtx4060 yetersiz...
  8. K

Lenovo LOQ RTX 4050 Alınır mı?

Bence rtx 5050 veya 4060 alman daha mantikli
  9. K

İş, Okul, Video için Tablet - PC önerisi

İpad al soru çözerken fln drop yemezsin andorid alacaksan da huwaei matepad 11.5s veya honor pad 9 alınabilir
  10. K

Gta 6 için hangi PlayStation alınmalı?

Kesinlikle 5 pro al ama neredeyse 2 kat fiyat farkı var o yüzden, hemen oynamayacaksan ps 6 bekle
  11. K

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

4 bin liraya trendyolda satılan model var
  12. K

XFX RX 570 8GB Ekran Kartı – Güncel Ederi Nedir?

Maksimum 1.5 bin lira eskiden beri rx580 ve 570 ler miming yapılmak için kullanildi bir sürü kart o yüzden alma alacaksan max 1.5 dan fazla verme
  13. K

Laptop oyunlarda hata veriyor

1 kere denedim yine aynı hatayı aldım unreal Engine hatasını nereye göndereyim
  14. K

Furmark testinde laptop normalin yarisi veriyor

İkinci el laptop almıştım 2 ay önce, cihaz 2.5 yıllık çok az kullanılmış ama furmark testinde rtx 4060 laptoplar 150 fps verirken benim laptopum 70-80 fps veriyor sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ne yapmam gerekiyor
Geri