Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
Diger bilgisayarım işlemcinin içinde ekran kartı vardı o gta 5 50 fps oynatıyorlar bu laptop rtx 4060 var l.a noire açılmıyor diğer rokcstar oyunlarını denemedim nfs heat ve fifa 25te hata veriyor tam ekrandan çıkınca oyum direkt kapanıyor ve gas station simulator de ve witcher 3 te Unreal...
Ben ikinci el aldım şu an 25 bine 4060 li sistem adam akilli hiçbir oyunu açmıyor durmadan hata veriyor sadece cyberpunkta hata vermedi onun dışında heat l.a noire fifa hepsinde hata veriyor bence ikinci ele yönelme