KaganKK06 isimli üyenin son içerikleri

1. KaganKK06

STEAM 2025 İLKBAHAR İNDİRİMLERİ

Akşam 8 de başlıyor indirimler steamdb den de kontrol edebilirsin
  2. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Amdci değil intel ve rtx alacakmış hocam ona göre alınıp alınmayacağını söylerseniz sevinirim. Ankarada zaten içinden alacakmış
  3. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

1 ay sonra satacak diyorum upgradeye gerek yokki
  4. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Zamanı kısıtlı vizelerden sonra 1 ay sonra yani satacakmış kaça satabilir sizce ilana koyduğunda?
  5. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Zaten 1 ay kullanacak sonra satmaya çalışacak yine aldığı fiyattan
  6. KaganKK06

19K ya bu sistem iyi mi?

Arkadaşım alacakmış 19k ya uygun mu sizce?
  7. KaganKK06

Hobi önerisi istiyorum

Lego technic filan alabilirsin hocam diğer iconic filianda olabilir ilk başta az parçalılarla başlar sonra olmadı temudanda filan alınabilir
  8. KaganKK06

Sevgililer günü yardımm

lego cicek1 legocicek 2 böyle bir şey alabilirsin boşa gül veya çiçek alıp solucağına süs olarakta güzel gözükecek böyle bir şeyler alabilirsiniz.
  9. KaganKK06

Öneri Max 1500 TL bütçeyle Bluetooth kulaklık önerisi

Güle güle kullanın hocam Qcyden önce anker soundcore kullanmıştım bende 1-1.5 yıl yine. O da o zamana göre güzel gelmişti ama qcy biraz daha farkını hissettiriyordu bana. Belki aldığım modelden dolayı olabilir
  10. KaganKK06

Öneri Max 1500 TL bütçeyle Bluetooth kulaklık önerisi

hocam Qcy melobuds(silikonlu) ve Ailybuds(silikonsuz) iyi olması lazım bu fiyatlarda. uygulaması üzerinden konfigrasyon yapabilme durumu da var Ben T20 kullanıyorum 1-1.5 yıl oldu çok talan etsem de hala çalışıyor. Kutusunu kulaklığı yerlere düşürdüm kutusu azıcık deforme oldu ama kulaklıklarda...
  11. KaganKK06

Gerçek hayatta squid game var mı

3 ay önce gittim.Tanzanyada. Mokoko mu ölüm mü dediler. Ölüm dedim tam yakacaklarken ipten bir şekil kaçtım meşaleyle adamın donunu yaktım. Bunlar bunu gördü büyük adamsın dediler sana teklifimiz var dediler '500.000$ or double it and give it to the next person' dediler bende parayı istedim kaçtım
  12. KaganKK06

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Aynen hocam iptal etmeden yaptırmak istiyordum bende modemi lanet ATG ye vermişler 5 iş gününde gelecek dediler gelmeyince kızıp iptal etmiş modemi. İnterneti de geçirip kurtuluyum diyorum bende yoksa kasıma kadar 50/550 vermek çok koyacak 100/409 veririm daha iyi
  13. KaganKK06

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

3 gün önce aradım yeni modem gelecekti o yüzden yapmadılar o işlem bitince yapabilirsiniz dedi modemide getirmediler şimdi modemi iptal ettik türk telekomu aradığında taahhüt olduğundan dolayı yaparsak ceza ücreti var diyorlar böyle bir şey olabilir mi @Tearz Şimdi Twitterdan tekrar yazacağım...
Top Bottom