Erasmus+ var
erasmus.thk.edu.tr sitesinden anlaşmalı üniversiteler bulunmakta kontrol edebilirsin. Ben gittim güz döneminde güzel bir tecrübe oluyor. Gitmeden önce zaten üniversite seçimi - ders seçimi yapıyorsun, seçeceğin dersleri onaylatıyorsun(erasmusta geçirmek için) aldığın harf notlarını...
Ankaradaysan kampüse gelip yine görmeni tavsiye ederim. Eğitim açısından pişman olmayacağını düşünüyorum. Parasal anlamda da diğer vakıf üniversitelerine göre fiyat bir miktar daha uygun diyebilirim. Eğitim açısından pişman olmazsın. Hocalarımız gayet iyi. İyi üniversitelerden mezun. İstersende...
kendi bölümüm diye demiyorum ama güzel bölüm. Uçakta güzel. Geziyim tozuyum derse girmeyim dersen zorlar. 1. sınıftan imalat labımız var görevli ustayla birlikte üretim imalat projesi yapıyoruz. Torna, Freze gibi makineleri ilk sınıftan öğreniyorsun stajda pekiştiriyorsun. Hocalar iyi, güzel...
eski ismini gamerpro yapmış birisinin Zaur hocanın dediği gibi her sene baba vanganın alametleri gibi sallama şeyler uydurmasının olma ihtimali sanırım elimde satılık bir köprünün olmasıyla eşdeğer bir oranda
İlk defa Apple kullanıyorsunuz sizde sanırım. Öyle o kadar takılacak bir şey değil. Devir sayısına bakınca da tahminimce 2024Aralık-2025Ocak ayında aldığınızı düşünüyorum.
Neredeyse aynı dönemde alan birisiyim ve benim kapasite devir bu şekilde. Eğer alacağınız yeni telefonda maks kapasiteye ve...