Güle güle kullanın hocam
Qcyden önce anker soundcore kullanmıştım bende 1-1.5 yıl yine.
O da o zamana göre güzel gelmişti ama qcy biraz daha farkını hissettiriyordu bana. Belki aldığım modelden dolayı olabilir
hocam Qcy melobuds(silikonlu) ve Ailybuds(silikonsuz) iyi olması lazım bu fiyatlarda.
uygulaması üzerinden konfigrasyon yapabilme durumu da var
Ben T20 kullanıyorum 1-1.5 yıl oldu çok talan etsem de hala çalışıyor. Kutusunu kulaklığı yerlere düşürdüm kutusu azıcık deforme oldu ama kulaklıklarda...
3 ay önce gittim.Tanzanyada.
Mokoko mu ölüm mü dediler. Ölüm dedim tam yakacaklarken ipten bir şekil kaçtım meşaleyle adamın donunu yaktım. Bunlar bunu gördü büyük adamsın dediler sana teklifimiz var dediler '500.000$ or double it and give it to the next person' dediler bende parayı istedim kaçtım
Aynen hocam iptal etmeden yaptırmak istiyordum bende modemi lanet ATG ye vermişler 5 iş gününde gelecek dediler gelmeyince kızıp iptal etmiş modemi. İnterneti de geçirip kurtuluyum diyorum bende yoksa kasıma kadar 50/550 vermek çok koyacak 100/409 veririm daha iyi
3 gün önce aradım yeni modem gelecekti o yüzden yapmadılar o işlem bitince yapabilirsiniz dedi modemide getirmediler şimdi modemi iptal ettik türk telekomu aradığında taahhüt olduğundan dolayı yaparsak ceza ücreti var diyorlar böyle bir şey olabilir mi @Tearz
Şimdi Twitterdan tekrar yazacağım...