kagannnn isimli üyenin son içerikleri

1. K

Asus Prime RX 9070 XT Ekran Kartlı, 9800x3d İşlemcili Sistem Nasıldır?

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben hala çözemedim nasıl dediğiniz gibi bir sistem toplayacağım akakçe gibi yerlerden bakıyorum 5070ti eklediğim zaman 140-145k buluyor ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım
  2. K

Hocam aslında bende böyle bir şey alacaktım ama şuan baya kararsızım kafam allak bullak oldu 😅 1784298933 Arkadaşlar akakçeden mi bakmalıyım fiyatlara ve oralardaki siteler güvenli mi?
  3. K

Hocam yani tek tekte yakın fiyata geliyor ben mi yanlış yapıyorum anlamadım tam.
  4. K

Hiç acelem yok hocam ne zaman müsait olursanız.
  5. K

nasıl bir sistem önerirsiniz hocam hangi sitelerden bakmalıyım ilk kez pc topluyorum.
  6. K

nasıl bir sistem dizebilirim gerçekten bilgim 0a yakın benim.
  7. K

Daha önce hiç sistem toplamadım nasıl bir sistem önerirsiniz daha monitör falan planlamadım önceliğim kasa şuan kasayıda oyun,borsa ve genel kullanım için toplamak istiyorum bütçem 120k civarları max 130k olur diye düsünüyorum
  8. K

Herkese selamlar Gaming Gen TR üzerinden hali hazırda olan bir hazır sistem üzerinde değişiklik yaparak aşağıdaki sistemde karar kıldım bu sistem bana sıkıntı yaratırmı herhangi bir öneriniz var mıdır? Kafam en azından 4-5 yıl rahat olsun istiyorum istisnai durumlar dışında sizce nasıl sistem olmuş?
Geri