Kagansapmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Şöyle rami çıkar öyle çalıştır görüntü alamazsın ama bilgisayar çalışır. Ekran kartını da öyle kontrol edebikirsin
  2. K

SADECE LOL OYNAMAM İÇİN PC

Al bi 8600g işlemci ya da 5600g yeter o. Hiç ekran kartına para verme bence sadece lol valo vs oyuncaksan. Bende 4060ti’lı sistem de var 8600g harici ekran kartsız sistem de var ben 4060ti lı sistemi kullanmıyorum bile
  3. K

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

ramlerim 0’dı bu arada. 0 ürünler de arızalı gelebiliyor.Ama seninki yüksek ihtimal statik elektrik kaynaklı. Ramleri 1-3 ya da 2-4 şeklinde tak çift ram ise anakartını bilmiyorum ana 4 slotsa çift tak
  4. K

öncelikle sorunlar statik elektrik veya ram kaynaklı. 1)Tüm parçaları söküp bios pilini de çıkarıp güç tuşuna bi 10sn bas sonra bi 3-5 dk bekle tüm parçaları geri takıp dene 2)Ya da ramlerin ucunu silgiyle silip veya yerlerini değiştirip tekrar deneyebilirsin bazen takılan slotda böyle...
  5. K

4060 Ti 16gb ınno3d ekran kartım veya tüm sistem ne kadar eder açıklamada detay

Arkadaşlar 1 yıllık 4060 Ti 16gb inno3d ekran kartını satmak istiyorum. Haşa garantisi var kutusu faturası var ne kadar eder bu son fiyat dalgalanmalarıyla. Sistem olarak da işlemci ryzen 5 5600 Anakart asus prime b550mk ram xpg gammix 16x2 32gb 512 gb m2 ssd DF DLX21-MESH Atx Siyah 750W 80+...
  6. K

Akko 5075B bağlanmıyor

Fn + U yap düzelir büyük ihtimal
  7. K

Ankara-İstanbul en ucuz ulaşım yolu ?

Matka kanyonuna gittim orda kano yaptım iki kişi total 300dinar verdik yarım saate, 200tlye denk geliyo ortalama. Açıkcası biz araç kiraladık uygundu hem yorulmadık otobüs vs yorucu pluyor çünkü matka uzakta bi yer. Harici ulaşımla biraz zor olabilir. Pegasusta gidiş biletimi ben 900’e geliş...
  8. K

Dün üsküpten geldim daha uygun bi yer ama gelişmemiş bi yer yapacak çok şey bulamayabilirsin 4 gün kaldım orada 1741525723 Ve orada herkes türkçe biliyor ve inanılmaz bi türk popülasyonu var. Türk çarşısı vs var. Orada yaşayan makedonlar bile türkçe biliyor. Alkol fiyatları ucuz. Yemek...
  9. K

Bilmiyorum 100civarı yolculuk yapmışımdır 2018’den beri aktif kullanıyorum şu an için bi problem yaşamadım.
  10. K

ben aktif olarak blabla kullanıyorum çok uyguma geliyor kimi zaman ücret almadıkları oluyor öğrenciyim diye ama zaman saat problemin varsa bazen esnemeler ya da iptaller olabiliyor ona dikkat et.en garantisi tren ama şu an pahalı biraz 665 tl gibi bi ücreti var öğrenci için. Otobüsler de uygun...
  11. K

Sizce LoL'de platin olabilir miyim?

Plat zümrüt elmasa da çıksan çok bişi değişmeyecek. Master’ım yine bişi değişmiyo mental olarak iyi oyun değil. Oyna keyfine bak yeter küme falan boş iş
  12. K

9070 xt neden satışta değil

Üzücü ama böyle maalesef. Ki nitro + üst kategori bi model böyle olması çok muhtemel
  13. K

9070 xt neden satışta değil

770$ dış fiyatı var tr de 1k-1.5k$ civarı olur
  14. K

4 ay da nerdeyse sıfırdan eşit ağırlıkta ilk 150 bin mümkün mü?

Sen çalış her şey mümkün.güzel çalışırsan yaparsın. Hakkını ver yeter
Geri