Evet dostlar dün başıma gelen ve kurtulduğum olayı anlatacağım. 5070ti laptopumu satışa koydum ve birisiyle anlaştım. Kendisi Bursa osmangazide olduğunu söyledi. Ben de tam denk gelecek ya oradan motor alacaktım. Ama ben şu an memleketim kütahyadayım ve laptop ise istanbulda idi. Kendisine dedim...
30-35 parfümü olan bir arkadaşınız olarak söylüyorum.Ha o kadar para verecek durumum yok. Ama orjinal kaliteli bir şey istiyorsun. Çakma istemiyorsun. Ki çakma almayın şişesi falan benziyor diye çok verimsiz oluyor. Gidin arap klonlarından alın benzetildiği parfümlerden bile daha kaliteli...
Arkadaşlar illa bi eros alacaksanız eros energy ya da eros najim alın . Düz eros ve erıs flame’a çok girmeyin.
Eros energy yazlık çok güzel bir parfümdür narenciyeli. İlla alcaksanız önümüz yaz onu alın
Fiyatlar uygun. Otomatik saatler de bozulmaz öyle. 20 tane otomatik saatim var biri bile bozulmadı şu ana kadar. A101 orjinal olmayan bir ürün satamaz zaten. Aslan saat biraz ağlamış.
Şöyle söylüyorum hocam. Dior sauvage diyor ki 240hz nin üstüne çıkmayacağım ve programcılık okuyorum. Oyun oynamak için dizicem ama ilerde lazım olabilir programlama için ona göre bi öneri istiyor.
Da neyse tartışma böyle uzar gider. Bence 9950x3d2 alsın😅
kardeşim ben doktorum profesyonel bi iş yapmayacağım yani bu işlemcilerle
5080-9800x3d var arada oyun falan tıklıyorum
9070xt-9700x var video cart curt işleri yapıyorum.
Yani şimdi bu iş için 9700x yetmez az mı kalır yani yatırım mı yapmam lazım. Bazen saçmalıyorsunuz fanboyluk yapacağım diye.
Abi siz her oyuncuyu e-sporcu, her iş yapanı yüksek mimar falan sanıyorsunuz herhalde. İş yapacak adam 9700x almaz falan diyorsun neyi eksik bu işlemcinin anlamadım yani.Adam programlacı olucak ve bu işlemci ona hayli hali yeter.
Profesyonel oyuncuysanız gidip 7800x3dler de sürünmeyin de...
Tamam da 1080p de evet daha iyi. Bu iyinin ne kadarını kullanabilecek. 600fps alsın diyelim ne fark edecek. Monitörü var mı o kadar yok. Ee primer kullanıcıya yansıyan bir fark olmayacak. Bu durumda diğer işler için daha iyi olan 9700x mantıklı oluyor.