Kaganv2 isimli üyenin son içerikleri

1. K

12 bin liraya kadar monitör tavsiyesi

teşekkür ederim varmı bi öneriniz
  2. K

"Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı "
  3. K

aslında yazdıgımda belirtmistim hem rekabetci hem hikayeli oyunlar oynuyorum aklımda [H3 id='Aoc+27+Q27G4ZR+almak+var'] aoc Q27G4ZR almak var 4060ti 8gb ryzen 5 5600[/H3]
  4. K

Normal monitörüm 5 ms 720p 18.5 inc 60 Hz. Arkadasım kendi monitörünü ödünc verdi. 180 Hz 1080p 27 inc 1ms ve dahili hoparlörü var. Tabiri caizse aşık oldum diyebilirim. Rekabetci oyunlarda flick seviyem gelişti oyunu daha rahat okuyabiliyorum. Hikayeli oyunların kalitesi bir ton arttı...
  5. K

İndirmeler nasıl sıra sıra yapılır?

İnternet hızım düşük bir oyun için modlar indireceğim, yalnız şöyle bir sıkıntı var, her bir modun boyutu düşük olsa da 90 91 küsur mod var ve hepsini aynı anda bu internetle indiremem. Bu yüzden bir program olsun bir şekilde biri bitince diğerinin başlaması lazım, bunu nasıl yapabilirim?
  6. K

Polosmart pgm16 driverini atabilirmisiniz

Depremden önce almıştım eski bilgisayarımda driveri vardı ama şu an driverini bulamıyorum yardım olabilir misiniz?
  7. K

Steam parayı çekti ama ürün gelmedi

Merhaba, Satın alımı incelediğimde bankanız tarafından reddedildiğini gördüm. Çoğu durumda bu, banka hesap bakiyenizin yeterli olmadığı veya hesabınızda Steam'in güvenilir bir satıcı olarak belirlenmemesi gibi bir kısıtlama bulunduğu anlamına geliyor. Sorunun ne olduğunu öğrenmek için bankanızla...
  8. K

sorun orada işte direk işlemlerde gözükmüyor
  9. K

Scum için 2 tane dlc alayım dedim bilgileri girdim ödeme başarısız oldu fln bişeyler dedi bi kaç kez daha denedim hepsi başarısız oldu ama kart hesabına girince paranın çekildiğini gördüm ne yapmam lazım
  10. K

Magnet için online işlemler hangisi

Magnet kullanıyorum ama güvenli internet açık müşteri hizmetlerini aramadan kapatmak istiyorum Türktelekom magnetin online işlemleri hangisidir
  11. K

Güvenli internet Sea of Thieves'a engel olur mu?

Selam arkadaşlar kısaca anlatayım internetimde güvenli int açık ( kapatamıyorum) bir abim bana Sea of Thieves hediye ettiler,internetim zaten yavaş indirmem uzun sürecek. Güvenli internet Sea of Thieves'e sorun olur mu?
  12. K

Türk telekom neden bu kadar kötü hizmet veriyor?

deprem bölgesindeyim bulunduğum yerde altyapı yok bizde fiyat uygunluğundan türk telekom magnet aldık. İnternet güvenli internet açık geldi bende bunu kapatmak istedim. Araştırma yaptım ve modem arayüzünden sms atarak kapanacağı yazıyordu, bende sms attım. 1 ay oldu 2 ay oldu bu dönemde int...
  13. K

Orjinal ps4 kolu link atabilirmisiniz

bende fiziksel olarak test ederek almak isterim fakat hataydan eser kalmadı xd
  14. K

linke baktınızmı acaba yanlış anlamayın ıraktan alınmış diyorda
  15. K

@Vaderss https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-yurtdisindan-sifir-orijinal-dualshock-v2-1146644957/detay orjinalmidir sence alsam sıkıntı çıkarırmı
Geri