Hocam aynı doğutucu 2 gün önce elime ulaştü bende 7800x3d için kullanıyorum furmark cpu strest test yapsrken max 89 da kalıyor montaj hatasımı yaptım acaba yoksa siz UV mi yaptınız beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
İyi forumlar
İlk Gaming plus da karar kıldım. Bu sabah MSI PRO yu gördüm 750 tl daha ucuz. Karşılaştırmalarına bakınca tek önce olduğu yer ram desteği ki kalkıp da 256 gb ram takacak halim yok. Gaming plus un VRM soğutmaları daha iyi gibi en azından görünüş olarak. Fİkirleriniz nelerdir. Max 7K...
teknobiyotikten raijintek cratos psu aldım bende sorun çıkmadı ama teknobiyotikten pc toplmanızı kesinlikle önermiyorum. Müşteri hizmetleri çok egoist kişiler. Müşteriyi engelledikleri bile oluyor. Ve çalıştıkları kargo firması çok kaliteli değil hızlı ama paketleme özensiz. İade işleminde çok...
https://www.n11.com/urun/msi-z790-gaming-plus-wifi-intel-z790-soket-7200-mhz-oc-ddr5-atx-anakart-46540210?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
bu fiyata daha iyisini buldum ama asus tuf un da bir kalitesi var tabi sizce alınır mı?
Asrock ve MSI ile arasındaki fark 2 sata, usb girişi ve 2 faz daha fazla faz a sahip olması. Tek dikkatimi çeken fark Intel Turbo Boost Max 3.0 olması. Ram oc si için önemli bir özellik olabilir tam bilmiyorum ama o fiyata asrock alma şahsi fikrim.
Asus ile MSI arasında tek öne çıkan 2 özellik...
İyi forumlar LGA 1700 soket alacağım için yeni sokete kadar işlemci değiştirme imkanım olamayacak. İ9 çöpüne 20K bayılamam maalesef. Zaten sistemi topladıktan sonra pek bir şey değiştirmeyi de düşünmüyorum. Bana uzun ömürlü arkama bakmadan kullanabileceğim;
- LGA 1700 soket
- DDR5 7200mhz
- PCI...