Kagexa isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Asus Tuf A15 hala alınır mı?

Hocam hayırlı akşamlar çok fazla yerden araştırdım şikayetvardan tutun tüm forum konularını okudum markayla alakalı tüm videoları izleyip tüm yorumlarını okudum hatta hepsiburada gibi sitelerden satın alanların dahi yorumlarını okuyup x7t 5060 cihazı önsiparişle satın aldım sende yardımcı oldun...
  2. K

Yardım GameGaraj Laptop Alınır Mı? Güvenilir Mi?

O x5t modeli sanırım hocam x7t modeli ile aynı kasayı mı kullanıyor? 1755074151
  3. K

Anladım hocam çok teşekkürler.
  4. K

Teşekkürler hocam peki marka olarak bakacak olursak noname bir marka gibi geldi asus veya msi gibi değil servisine güven olur mu sıkıntı çıkarır mı sizce bu gamegaraj
  5. K

Site anlamında demiyorum hocam kendi marka slayer laptoplarını kastediyorum yoksa güvenilir site bilgim var. 1755046510 Bu cihaz daha ön siparişte olduğu için incelemesi yok maalesef sence ön siparişteyken alınır mı hocam nasıl cihaz.
  6. K

Hayırlı geceler arkadaşlar. 2 haftadır bilgisayar araştırması yapıyorum ve asus tuf a15 , msi pulse 16 , dell g15 , acer nitro 16 gibi cihazları araştırırken inanılmaz şekilde gamegaraj önerisi geliyordu be bende araştırdım. Forumdaki yorumları olumlu şikayetvardaki ilgileride güzel servisini...
  7. K

Hocam bu gamegarajın yeni piyasaya süreceği ön sipariş verilen x7t 5060 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı 55k ya çok kararsız kaldım game garaja güvenemiyorum .
  8. K

Hocam gamegaraj taksite inanılmaz faiz koyuyor her taksite 5k koyuyor güncel durumumla hepsiburada gibi sitelerden 6 taksite peşin fiyatına alabiliyorum maalesef sence bu önerdiklerimden hangisini alırdın
  9. K

Anladım hocam peki sizde msi ile tuf arasında 9k lık değer bir fiyat farkı var mı peki? Ya da nitro ve tuf arasında 7k lık bir fiyat farkı değer mi?
  10. K

Baktığım cihaz 115 watt hocam ama fiyatı 54k gibi bir fiyatı var acer nitro 16 52k gibi fiyatı var tufunda 46k gibi fiyatı var.
  11. K

Game garaj araştıracağım hocam ama fiyatları biraz yüksek dediğim gibi bana göre lenovo kısmındada eski cihazım lenovo idi inanılmaz memnundum ama bu yeni cihazda riske giremem sanırım. Acer nitro 16 hakkında düşüncelerin neler birde msi pulse 16 hakkında. 1754902596 Önerebileceğin marka var mı...
  12. K

Hocam bütçem maalesef 52 bandına kadar falan çıkabiliyor keşke çıkabilsem önerilerinizi dikkate alırdım birde sanırım gamegaraj 2 taksite bile faiz koyuyor birde günümüz ekonomisinde taksitle almak zorunda kalınca bu duruma düşüyoruz maalesef. Bu fiyata rağmen hala bu 2023 tuf cihazı sence...
  13. K

Hocam bende valorant oynarım onun dışında avukatlık ofisinde kullanacağım onın dışında nadiren rdr2 gibi büyük oyunlar oynarım o kadar araştırdımki artık sıkıldım hepsinde ayrı sorun var artık asus tuf a15 alacak gibiyim.
  14. K

Öncelikle teşekkürler hocam. Game garaj markasına açık olacak olursam hiç bakmadım nedense ileride herhangi bir servis sorunlarında yardımcı olmayacak gibi hissediyorum. O yüzden game garaj ve monster gibi firmalara hiç bakmamıştım. Game garaj eğer üzmüyorsa ona da önerebileceğiniz pc var mı...
  15. K

Arkadaşlar öncelikle günaydın. İki bilgisayar arasında git gel yapıyorum msi pulse 16 ai ve asus tuf a15’nın ryzen 7 işlemcili 4060 modeli. Aralarında birkaç gün önce neredeyse 3k oynadığı için msi pulse alacak gibiydim hem 32 ram hemde 1tb ssd var idi birde intel core ultra 7 daha iyi bir...
Geri