Kahuna The Phenomenal isimli üyenin son içerikleri

1. K

videolarımda yeşil ekran ve başlatılmama hatası

Arkadaşlar selamlar bilgisayarımda yaklaşık 2 gün önce yüklemiş oldugum birkaç videoya bakmaya karar verdim fakat videoyu açtıgımda ses gelmesine rağmen görüntü yeşil bir şekilde kalıyor ve bugün de aynı olayın bir farklısını youtube üzerinde yaşadım görselleri alt kısma ekliyorum yardımcı...
  2. K

Cs GO yazı tipi çözünürlüğü düşmesi

sadece cs go da oluyor bu sorun oyunla alakalı oldugunu düşünüyorum ki attıgım ekran görüntüsü aynı hatayı alan başka bir kullanıcıya ait. 1694120333 ss'leyince bu şekil gayet normal gözüküyor
  3. K

ss'leyince normal sorunsuz gösteriyor ayarlarım en yüksekte ( 1280x1024 oynuyorum, 1920x1080 aldıgımda da aynı sorun ile karşılaşıyorum,dosya dogrulama config silme gibi birçok şeyi yaptım fakat etki etmedi )
  4. K

Merhabalar cs go'da oyunumun yazı tipi durup dururken saçma bulanık bi hale geldi çözümünü bilen arkadaşlar rica ediyorum yardımcı olur musunuz gerçekten rahatsız edici bir sorun
  5. K

Gigabyte b450m k ve ryzen 5 5600 uyumlu mu

Arkadaşlar merhaba, ryzen 5 5600 işlemcim icin yeni anakart aldım Gigabyte B450m k uyumlu mudur sorun çıkartır mı cevap verirseniz teşekkür ederim
  6. K

Over current have been detected on your USB device hatası Lütfen yardım edin

Arkadaşlar selam yeni işlemci aldım taktığımda over current have been detected on your USB device diye bir hata aldım ve anakart güvenliği için 15 saniye sonra bilgisayar kapanacak diye uyarı vardı kısa devre olduğunu düşünüyorum ama nerde olduğunu bir türlü bulamadım anakarttaki USB kablolarını...
  7. K

165 hz veya üstü 1ms 27 inç ghosting olmayan monitör önerisi

Arkadaşlar selam, yeni bir monitöre ihtiyacım var fakat cok bilgili degilim rica etsem ghosting olmayan 165 hz 1ms 27 inç bir monitör önerir misiniz bütce 4000-4500
  8. K

msı b350m pro vd plus ryzen 5 5600 destekler mi

Tamamdır cevap veren herkese çok teşekkür ederim
  9. K

Valla çok sağolasın bu adımları izleyerek yapacağım güncelledikten sonra sorunsuz çalışacaktır degil mi ryzen 5 5600 işlemci
  10. K

valla bios güncellemeden çok anlamıyorum ama bir kere yapmıştım onu da tam hatırlamıyorum
  11. K

Şu yeni gelen 7B38v2I3(Beta version) sürümü degil mi bahsettiğiniz bios güncellemesi
  12. K

Teşekkür ederim bi sorum daha olacaktı önceden desteklemiyordu diye hatırlıyorum update falan mı getirdiler destelemesi icin ne oldu tam olarak
  13. K

Arkadaşlar selamlar şuanki işlemcim ryzen 3 2200g yi ryzen 5 5600e upgrade etmeyi düşünüyorum fakat msı b350m pro vd plus anakartım var destekliyor mu ? bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim
  14. K

Ekran Kartı Etkinliğine Katılım

Arkadaşlar malum şuan soru sorarak ekran kartı veriyor abdullah abi fakat aklıma takıldıgından soruyorum instagramdaki cevap bölümüne yazarak degil de degil de alttaki mesaj gönder ( hikayeye yanıt ver ) yerinden cevaplıyorum soruları herhangi bir sorun oluyor mu sayılmama vesaire merak ettim...
Geri