kahya311 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri 20bin tl laptop önerisi

hayır teşekkürler
  2. K

Öneri 20bin tl laptop önerisi

photoshop tarzı uygulamalarda sıkıntı yaratmayacak ufak tefek oyun oynayabileceğim bir laptop önerisi arıyorum teşekkürler
  3. K

50k bütçe ile laptop önerisi

genelde autocad tarzı uygulamalar için kullanılacak çok sık olmasada oyun oynamak için bir laptop önerisi yapabilirmisiniz teşekkürler
  4. K

Yardım Monitör No Signal Hatası

ram ekran kartını sök tak yapıp format attım düzeldi
  5. K

Öneri 35k laptop önerisi <3

TEŞEKKÜRLER
  6. K

Öneri 35k laptop önerisi <3

tamamen gaming amaçlı 35k maks fiyatlı bir laptop önerisi alabilirmiyim thanks <3
  7. K

40-50bin tl arası gaming laptop önerisi

dediğim gibi nvidia ekran kartlı gaming laptop arıyorum 40-50k bütçe teşekkürler <3
  8. K

Yardım Monitör No Signal Hatası

ortalama 2 günde bir hiç bir şey yokken monitör bir anda gidiyor no signal hatası alıyorum ve yaklaşık 5 dk boyunca düzelmiyor 5 dk sonra kendi kendine düzeliyor farklı hdmı da denedim yine aynı sorun devam ediyor
  9. K

Fiyat/Performans 2K Monitör Önerisi

min 144
  10. K

Fiyat/Performans 2K Monitör Önerisi

arkadaşlar dediğim gibi 10000 tl bütçe ile 2k monitör arıyorum genelde oyun oynamak için kullanıyorum ıps panel tercihimdir bütçe biraz oynayabilir teşekkürler <3
  11. K

Realtek ses driver kurulumu yapılamadı 0000002

yeni sistem satın aldım realtek ses driverlarını kuramıyorum anakartım asus prime b650m-k asusun kendi sitesinden setupları indirdim fakat aynı hatayı alıyorum
  12. K

wifi adaptör önerisi

yeni aldığım sistem için ethernet kablosunu bağlayamayacağım bir dönem olacak bu yüzden adaptör önerisi istiyorum anakartım: ASUS Prime B650M-K teşekkürler<3
  13. K

sistemde parça önerileri

VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bu sistemde ki yükseltmeleri şu şekilde yaptım işlemci:7500f--7600x e anakart:A620M-K --B650M-R ram:Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 1 adetten--- Corsair...
  14. K

30-45k bandında f/p kasa önerisi

işlemci soğutucu eklemek mantıklı olur mu ?
  15. K

30-45k bandında f/p kasa önerisi

teşekkür ederim güzel düşünceniz için ama önemli değil 3-5k fazla verebilirim şuan kasam yok ve sıkılıyorum o yüzden beklemek istemşyorum
Geri