kaibankai isimli üyenin son içerikleri

1. K

Anakartımda ARGB ve RGB pin yok. Ne yapabilirim ?

Arkadaşalar merhaba. Anakart olarak Asrock B760M PG Lightning kullanıyorum ve CPU soğutucusu olarak DeepCool AK620 DİJİTAL CPU Hava Soğutucusunu kullanmak istiyorum ama dijital ekranını USB 2.0 girişine ve ekranın altındaki ARGB aydınlatmaları ARGB girişine takmam gerekiyor. Anakartta ARGB yada...
  2. K

Çözüldü✓ Sistemim Uyumlu mu ?

Fakülteden bir arkadaş 13700k kullanıyor soğutucu olarak MSI'ın 3 fanlı bir soğutucusunu taktı. İşlemci %100 kullanılırken 30. dakikadan sonra sıvı soğutucusu soğutamamaya başlıyor 1 youtube'de bununla alakalı bir çok yabancı kaynak var. 1703945833 düşünmedim çünkü çok fazla program...
  3. K

hocam anakart ddr4 ramlar ddr5
  4. K

Hocam başta sıvı soğutucular render için daha iyi gözüksede, 30 dakikalık render sürelerinden sonra sıvı soğutucular işlemciyi soğutamamaya başlıyor ne yazık ki tecrübeyle sabit. Bu hava soğutucu 420 mm sıvı soğutucuların nerdeyse hepsinden 30 dakikadan sonra sıcaklık değeri olarak daha az...
  5. K

Arkadaşlar merhaba, Corona renderdan çokça render alıyorum. Kendisi CPU tabanlı bir program ve bende render sürelerimi kısaltmak için bir bilgisayar topladım. Sizce uyumlu mu? Ya da daha iyi bir öneriniz olur mu? Anakart: ASRock B760M pg lightning LGA 1700 DDR5. İşlemci: Intel i7-14700KF RAM...
Geri