Hocam siz halihazırda AM4 kullanıyor olsaydınız 5700x3d derdim ancak bu işlemci sıfırdan geçmelik bir işlemci değil. 7500f, asrock a620m ve 6000mhz cl30-36...
Bu markanın h610m modelini kullanıyorum. Ekran kartım çok güç kullandığı için aspm yi bulmam gerekliymiş.Bulamadım biosdan. E-posta attım nerde diye, yok...
oynayacağınız oyunlar genel olarak belliyse b580 performansına bir bakın, öyle tercih edin.
yeni-eski ne bulursam oynarım diyorsanız 4060'dan devam edin.
en son attığınız da alınır hocam. hazır sistemlerin psuları bir tık daha iyi. tier c'nin altına düşmediği sürece problem yok. cpu soğutucusu aynı fiyata rgb...
Merhaba hocam. Sisteminizde bir problem gözükmüyor ancak şunları öğrenmek iyi olur:
Kendiniz topladığınızda bütçeniz ne kadara müsade ediyor? Kasa hariç 45...
edit: baska bir forumda satildi
Garantisi mart ayında bitecek. Tray kutusunda gönderilecektir. İstanbul Beylikdüzü elden teslim olur. Kargolama için lütfen...
hocam ilginçtir ki size gönderilen ürün ile sitede yazan aynı isimde olsa dahi aynı ürün değili. 12vhpwr kablosu yerine 1 adet 2x 6+2 pin kablo olması...
12vhpwr kablo gibi gözüküyor ama neden 300w yazıyor onu anlamadım. normalde 600w diye belirtiliyor. siteden baktığımızda bu psuda bu kablonun olmaması lazım...
VENTO VG4200S kasadaki psu c tier gözüküyor, alınabilir. fspnin çok daha kaliteli modelleri de var. bu hazır sistemde fsp markasına ait tek bu özelleştirme...