kailum isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

Yaklaşık 8 senelik razer kullanıcısıyım, yalan yok oldukça kaliteli. Ancak bunlarda yaygın sorun bir tuşun kendini tekrar etmesi (sanırım ingilizcesi sticky-keys). kullanıma engel değil sadece "kelime" yazarken "keliiime" ya da "kelimeee" gibi olabiliyor.
  2. K

Türk Telekom GameOn ping

hocam türknet'e tekrar geç turktelekom altyapısıyla 100 mbit fiber hizmeti al. kurulum sağlandıktan sonra da paketini 1000'e yükselt (+200 TL ek ödemeyle). ayrıca modemden 1.1.1.1 dns girip her yere erişilebiliyor. goodbyedpi gibi şeylere de gerek yok.
  3. K

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

aşırı yoğunluk var, sanırım bu birkaç günde geçen geçecek kalan kalacak :D
  4. K

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

hocam saha ekibi kabloları çektikten sonra ONT kurulumu yapacaklar. ardından ISP'niz neyse ona göre yeniden ekip yönlendirilecek. örnek olarak ben SOL almıştım, TT gelip ONT kurdu, SOL gelip modemi kurdu ve internet verdiler.
  5. K

CS 2 fps gösterme görseldeki ggibinasıl kişiselleştirilir?

ayarlar - oyun - telemetri altında "ASLA" vurgusuyla 3 ayar alt alta olacak. Oradan ayarlıyorsun.
  6. K

Dosya yaktım

televizyonun adını pascal nouma yapmıştım... ağlayarak değiştiriyorum.
  7. K

🔥İndirim CHEST Hazır Sistem -> RTX 4060 - Ryzen 5 7500F -> 24999TL

hocam vatanın bu kampanyası ne zaman olacak acaba
  8. K

🔥İndirim Vatan Mayıs Sistemleri

saçma sapan fiyatlar...
  9. K

İtem satış gibi yerlerden steam puanı almak mantıklımı?

yanlış anlamayın ama direkt steam puanı almak mantıklı değil
  10. K

🔥İndirim Poco X7 Pro 19.599 TL

indirimi göremiyorum hocam sorun bende mi acaba?
  11. K

❌İndirim Bitti! VATAN YENİ SİSTEMLER

müthiş müthiş... utanma da yok anasını
  12. K

❌İndirim Bitti! 13400F, 4060 Ti 16GB, 1 TB SSD, (DDR5) | 30,000₺ | ITOPYA

hocam yarın cuma günü hem vatan hem itopya kampanya yapacak onu bekle derim. galiba iyi bi şeyler olacak
  13. K

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

steam deck için bile pc alırım daha mantıklı diyenler varken bu yorumlar hiç şaşırtmadı .d
  14. K

❌İndirim Bitti! 2400 TL 5600X BOX AMD (İptal gelebilir)

şunu gerçekten yapsalar da hata sonucu olmasa... indirim ayağına saçma sapan fiyat düzenlemeleri yapacaklarına şuna benzer bir kampanya yapsalar ya :D
Geri