kaira isimli üyenin son içerikleri

1. K

laptopa monitör bağladım ve oyunlarda alt tab atınca ekran kararıyor ses gidiyor

o zaman oynadığım oyunlarında kasması gerekmez mi ? aynı fps değerlerini alıyorum çünkü
  2. K

laptopa monitör bağladım ve oyunlarda alt tab atınca ekran kararıyor ses gidiyor

laptop özelliklerini ve aldığım monitörün modelini buraya bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2418cf-23-6-180hz-1ms-va-panel-fullhd-freesync-g-sync-destekli-curved-gaming-monitor-pm-HBC00003JQSWY -Intel(R)Core(TM)i5-5200u CPU @ 2.20 Ghz -Geforce 820m ekran kartı -8x2 16gb...
  3. K

Çözüldü✓ 15 k ya hazır sistem önerisi

bazı kanalların yaptığı fiyat performans sistemler bile uçmuş durumda bu yüzden buraya yazma kararı aldım umarım yardımınız dokunur
  4. K

Çözüldü✓ hyper x alloy origins 65 us klavye için uygun keycap

benim klavyem hyperx alloy origins 65 us bir klavye ben keycap almak istiyorum bütçem 500 600 lira arası benim bir sıkıntım var ülkede galiba us bir keycap yok ''steelseries pudding white us'' ya da ''hyperx pudding white us'' arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım malesef bana yardımcı...
  5. K

Çözüldü✓ laptop için 8 gb ram önerisi

1682103198 o zaman yapacak bir şey yok 1600 almam gerek teşekkür ederim
  6. K

Acer Aspire E5-571G Notebook (NX.MRHEY.001) buyrunuz 1682102603 şey ddr3 olması gerekiyor 4 değil
  7. K

laptopum eski ve biraz daha hızlanmasını istiyorum ddr3 8gb 3200mhz düzgün bir ram önerebilir misiniz
  8. K

Çözüldü✓ 35.000tl monitör dahil sistem önerisi

Ben yıllardır kötü bir laptop kullanıyorum. Bu alacağım bilgisayarın iyi olması benim için çok önemli yıllarca beni taşıyabilmeli yeri geldiğinde sistemde yenilemeler yapabilmeliyim oyunlarda drop girmemesi her oyunu yüksek ayarlarda rahatça oynatabilmesi lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geri