Bizim donemimizde staj yok üni bizden sonra ekledi zorunluluğu, neden bilmiyorum ama şuan bizde staj yok hocalarin dediğine göre 1 .sınıflarda zorunluymus ve onlardan sonrakilere
Nasıl yani tam anlamadım, belediyede nereleri kastediyorsunuz, sizden ricam detaylandirirmisiniz?
1779622310
Ya oralara baktimda adamların hepsi 2 yıl deneyimli yazıyor gene şansmı denerim ama bilmiyorum ya? Kafam çok karışık, bide ben biraz ev kuşuydum ya ondan çok çevremde yok.
Herkese merhaba, Ben Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden bayramdan sonra mezun oluyorum. Kendimi C# ve .NET alanında geliştirmek istiyorum. Mezuniyet sonrası nasıl bir yol izlemeliyim, staj veya iş ararken ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Başlıktada söylediğim gibi kutusu, kitapçığı, tuş çıkarma aparatı hatta plastik poşeti bile duruyor sizce ne kadara satmalıyım, bı fiyat önerirseniz sevinirim
Not: Grantisi devam ediyormu bilmiyorum
Arkadaşlar ben bass'lı müzikleri dinlemeyi seviyorum bu yüzden şöyle sesi fulleyince etraftaki hiç kimseyi duymak istemiyorum
O tarz bı kulaklık öneriniz varmı?
Fiyatı da 650TL ~ 750TL arası benim için uygundur
Hocam size zahmet ben bu işlerde yeniyim de sizin böyle onerebileceginiz 20K-26K arası hazır sistem öneriniz varmı?
1712573743
Bide neden alınmaz biraz açıklar mısınız??