kaisenn isimli üyenin son içerikleri

1. K

Amd sistemim problem yaratıyor

anakartım asus prime A620M-K ram kingston 16gb ram pw fazeon f5 650w 80artı bronze kıoxıa 1tb ssd
  2. K

Amd sistemim problem yaratıyor

yaklaşık 4 ay önce itopya dan sistem satın aldım ryzen 5 7600x asus prime radeon 9060xt oc 16gb ramli bir sistem ama nedense oyunlarda sürekli farklı sorunlar yaşıyorum sürekli farklı farklı testlere sokuyorum ama hala sıkıntıları var arena breakout şuanda oynadığım oyunlar arasında ortalama...
  3. K

Merhabalar fps drop yiyorum fps değerlerim çok düşüyor

şuanda ekran kartı uygulamasından verilen değerler gpu1 41 derece gpu2 47 derece gpu1 12W gpu2 35W CPU KUL 2%
  4. K

Merhabalar fps drop yiyorum fps değerlerim çok düşüyor

amd bir sistem topladım ancak sürekli bir sorunla karşılaşıyorum ilk zamanlar oyunda aşırı donma fps drop oyundan atmalar yaşıyordum bazılarına çözüm bulduk ram de sıkıntı varmış değiştirdiler ancak şuanda bilgisayarım valorant cs gibi oyunlarda aşırı fps düşmesi yaşıyor 500fpslerden 30...
  5. K

Hazır amd sistem satın aldım ama sürekli oyunlardan atıyor

hepsini yaptım uzun zamandır test ediyoruz ama bir sonuç yok
  6. K

işlemci kısmını yanlış yazmışım rayzen 5 7600x 1753337019
  7. K

itopya dan almıştım hani neden böyle oldu anlamadım ankara da olan yeri de fazla ilgilenmedi nerdeyse hiç yardımcı olmadılar yarın götürcem tekrardan yapamıyorlarsa iade edicem 10 15k fazla veririm düzgün bir şey alırım aldığım günden beri düzgünce bir oyun oynayamadım çalıştığım için fazla oyun...
  8. K

açıkcası uzun zamandır bilgisayar toplamadıgım için fazla bilmiyorum bende hazır sistem aldım çogu kişi almıştır bi bende böyle oldu kesin eminim ama soket tarzı uyuyor yani bende bilmiyorum 1753309520 burayla iş birliği yapıyor söylersem belki sıkıntı çıkar 1753309554
  9. K

yarın bilgisayarı yetkili servisine vericem ordan gelince düzelmezse yapar atarım 1753309338
  10. K

işyerinde ki arkadaşım söyledi bende emin değilim ama ihtimal verdim açıkcası işlemciyi kutusuz ssdyi poşete benzer bir seye koyup göndermişler çok sinir oldum 1753308489 43 civarı bi paraya aldım geçen ayın 20 sinde 1753308645 2 kere atıldı bi ben attım bi o firma şubesi sanki ben format...
  11. K

valla olabilir hazır sistemleri duyduğuma göre 2. el topluyorlarmış ama emin değilim bu rami test ettim bi sıkıntı göremedim ama cidden çok sinirimi bozuyorlar ben çalıştığım için gidemiyorum abim götürüyor o da fazla bilmiyor 1753308249 evet bende onu sorguladım da bilgisayar geleli fazla...
  12. K

sistemim rx 9060xt 16 gb 16gb ram ryzen 5 5600x anakartım a620m performance 1tb ssd 650w silver onaylı pw
  13. K

bilinen bir yerden hazır amd sistem aldım ama sürekli oyunlardan atıyor valorant cs eft forza apex gibi test ettiğim bütün oyunlardan atıyor bize yakın olan bayisine götürdüğümüzde ram sıkıntılı diyip değiştirdiler sonra yine aynı şeyler devam etti yine götürdük bu sefer bir sey bulamadık...
  14. K

30-40k bütcem var sistem önerisi

eski bilgisayarım gtx 1650 super var intel i5 10.nesil işlemci var artık bana yetmiyor oyunlarımın çoğunda özellikle escape from tarkov da hiç oynatmıyor yeni sistem toplamak istiyorum ama fazla bütcem yok çalışıp paramla alıcağım için 30-40k arasında toplayabilirim yardımcı olacak varsa lütfen...
Geri