yaklaşık 4 ay önce itopya dan sistem satın aldım ryzen 5 7600x asus prime radeon 9060xt oc 16gb ramli bir sistem ama nedense oyunlarda sürekli farklı sorunlar yaşıyorum sürekli farklı farklı testlere sokuyorum ama hala sıkıntıları var arena breakout şuanda oynadığım oyunlar arasında ortalama...
amd bir sistem topladım ancak sürekli bir sorunla karşılaşıyorum ilk zamanlar oyunda aşırı donma fps drop oyundan atmalar yaşıyordum bazılarına çözüm bulduk ram de sıkıntı varmış değiştirdiler ancak şuanda bilgisayarım valorant cs gibi oyunlarda aşırı fps düşmesi yaşıyor 500fpslerden 30...
itopya dan almıştım hani neden böyle oldu anlamadım ankara da olan yeri de fazla ilgilenmedi nerdeyse hiç yardımcı olmadılar yarın götürcem tekrardan yapamıyorlarsa iade edicem 10 15k fazla veririm düzgün bir şey alırım aldığım günden beri düzgünce bir oyun oynayamadım çalıştığım için fazla oyun...
açıkcası uzun zamandır bilgisayar toplamadıgım için fazla bilmiyorum bende hazır sistem aldım çogu kişi almıştır bi bende böyle oldu kesin eminim ama soket tarzı uyuyor yani bende bilmiyorum
1753309520
burayla iş birliği yapıyor söylersem belki sıkıntı çıkar
1753309554
işyerinde ki arkadaşım söyledi bende emin değilim ama ihtimal verdim açıkcası işlemciyi kutusuz ssdyi poşete benzer bir seye koyup göndermişler çok sinir oldum
1753308489
43 civarı bi paraya aldım geçen ayın 20 sinde
1753308645
2 kere atıldı bi ben attım bi o firma şubesi sanki ben format...
valla olabilir hazır sistemleri duyduğuma göre 2. el topluyorlarmış ama emin değilim bu rami test ettim bi sıkıntı göremedim ama cidden çok sinirimi bozuyorlar ben çalıştığım için gidemiyorum abim götürüyor o da fazla bilmiyor
1753308249
evet bende onu sorguladım da bilgisayar geleli fazla...
bilinen bir yerden hazır amd sistem aldım ama sürekli oyunlardan atıyor valorant cs eft forza apex gibi test ettiğim bütün oyunlardan atıyor bize yakın olan bayisine götürdüğümüzde ram sıkıntılı diyip değiştirdiler sonra yine aynı şeyler devam etti yine götürdük bu sefer bir sey bulamadık...
eski bilgisayarım gtx 1650 super var intel i5 10.nesil işlemci var artık bana yetmiyor oyunlarımın çoğunda özellikle escape from tarkov da hiç oynatmıyor yeni sistem toplamak istiyorum ama fazla bütcem yok çalışıp paramla alıcağım için 30-40k arasında toplayabilirim yardımcı olacak varsa lütfen...