Yürürlükte çift göz kusuru 14 numara veya tek gözde 7 numara olduğunda muaf olduğunu belirtmişler ama normal hastanedeki ölçümle askeri hastanedeki farklı oluyormuş onun için emin olamadım
Kankam bende 16gb ram var 7800x3d ve rx9070xt CS2 de ultra 2k da 400-450 arası alıyorum 500 e çıktığı oluyor. Bence gayet yeterli son tercih senin dual ram in olsa daha çok fps alirsin
İleride derecede görme kaybım var. Numarası yüksek olan gözümde göz tembelliği denen şey de var derecesini tam bilmiyorum. Üniversiteden mezun olalı birkaç ay oldu duruma göre tecili bozacağım. Muaf olma ihtimalim nedir bilen yardımcı olabilir mi?
Ben 18 Ağustos tarihinde 36700tl ye almıştım Vatan gece indirmiyle sağolsun artık fiyatlar uçtu gitti daha da artacak gibi duruyor hızlı davranmak lazım
Asrock Challenger modeli var bende gigabyte dan çok daha az şikayet edildiğini gördüm. 304 watt tdp si var 270 watt civarında serin kullanıyorum. Bazı yükleme ekranlarında anlık cw sesi geliyor ama genel olarak çok güzel kart
2000 tl ye bunun active versiyonu var aynı amoled ekran diğer özelliklerinden biraz kısıyorlar. ben active modelini tercih ederdim ama aktif spor yapıyosanız düz modelini alabilirsiniz