Kaiser361 isimli üyenin son içerikleri

1. K

NZXT. B850 Kullanan Varmı

Ben sadece anakartı aldım aynısını daha kullanmak nasip olmadı ama baya bir araştırdım. Çok sağlam anakart yurtdışında 350 375 dolar civarında baya iyi
  2. K

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Kankam ben 36700 tl ye satın aldım asrock challenger modelini. Bu fiyatlara zor iner toplamaya niyetin varsa kaçırma. Ben de senin gibi indirimden parça parça topluyorum
  3. K

Ben hep ikinci el kovaladım şuan bu fiyata sıfır ürün kaçırılmaz
  4. K

Dün sipariş verdim çok şükür İnşallah sorunsuz gelecek
  5. K

Gamepower Aero Ultra Alınır mı?

Ben kullanıyorum memnunum baya padlarinde vs de sıkıntı yaşamadım sapasağlam
  6. K

4000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

Mchose v9 pro tavsiye ederim. 250 saat bataryası kalitesi vs çok iyi
  7. K

Yardım Xiaomi Redmi Pad 2 Alınır mı ?

Kardeşime aldım baya memnun. Önceki serinin prosunu da sevgilim kullanıyor kalemiyle fp efsane cihaz kesinlikle alınır.
  8. K

60 Bin TL Butle ile Laptop Onerisi

HP omen ryzen ai 7 350 5060 115 watt tavsiye ederim
  9. K

NZXT N9 X870e Alınır mı?

Bundle çeşitleri artmaz ve bu anakartlar hızlı biter tahminimce. N7 B850 aldığım anakart 375 dolardı yurt dışında yani almak istiyorsan bence kaçırma çünkü sağlam bir kampanya
  10. K

NZXT N9 X870e Alınır mı?

Bundle alırsan işlemcide pek bir kampanya olmasa da anakart çok uyguna geliyor ben b850 beyaz olanını sipariş ettim. İşlemciyle birlikte ihtiyacın olduğu için alabilirsin uyguna geliyor
  11. K

NZXT H Series H7 Flow (2024) Cm-H72fw-01 2999tl

itopyadaki nzxt anakartı ve bu kasayı aldım bakalım güzel beyaz bir sistem dizmeye başlıyorum. Fiyatı çok makul
Geri