KaiserII isimli üyenin son içerikleri

1. K

ekranım belli bir dakikadan sonra gidiyor ve bütün fanlarım son hızda çalışıyor

çok teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun
  2. K

çözdüm bilgisayar garantiye gitti işlemci ram ve güç kaynağım değişti
  3. K

Minecraft survival için mod önerileri

bazı modlarda gördüğüm su mekaniği beni korkutuyor çünkü daha o seviyede mc oyuncusu değilim malesef hardcore diye mcyi normal oynamıyorum çünki oyun aşırı tekrara bağlıyor 1721584252 bunuda yazdım hoşuma gitti teşekkür ederim
  4. K

bütün modları tek tek deneyecem teşekkür ederim
  5. K

mod değilde mod paketi daha iyi olur
  6. K

crazycraft baya iyi bir mod paketiydi zamanında ama şuan durmuyor malesef
  7. K

Selam arkadaşlar orijinal minecraftım var ve bu mc sade hali baya sıkıcı sizin deneyimlediğiniz güzel survival mc modları varsa söyleyebilir misiniz curse forgeden indiricem.
  8. K

2000-2500 tl arası gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum önerilerinize açığım. Benim bulduğum kulaklıklar ise şöyle ; asus tuf gaming h3 kulaklık razer kaira x bu iki kulaklık hakkında düşüncelerinizi ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  9. K

3 tane güç kaynağı arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum

anladım çok teşekkür ederim <3
  10. K

malesef sistemim garantide sinerjiden almak zorunda gibi birşeyim 850 watt çok sistemime 1715275110 evet bende öyle düşünüyorum ama öneri almak istedim
  11. K

Arkadaşlar merhaba elimde 3 tane güç kaynağı var, hangisi önerirseniz onu almayı planlıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/msi-750w-mag-a750gl-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-47275 https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811...
  12. K

Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesinde x bir siteden kasa topladım kendim sadece ekran kartı montajını kendim evimde yaptım ilk aldığım zamanlarda hiçbirşey yoktu ama malesef son 2-3 gündür şu lanet olasıca problemle karşı karşıyayım olan şey pc yük altında olsun veya olmasın ekran kartım gidiyor ve...
  13. K

ekranım belli bir dakidan sonra kapanıyor fanlarım çok hızlı dönüyor

2 gün sonra merhaba maleseff sorun çözülmedi ekran kartı driverini sildim yeniden kurdum malesef olmadı tamperli çam baskı yapıyor heralde dedim ama yine olmadı farklı çözümleriniz farsa yazarsanız sevinirim
  14. K

tamamdır hallettim 5 dk sonra yazıcam size 1712704550 ekran kartı ile aynı işlemci 63 dereceyi gördü max
  15. K

işlemci ısı değerine nerden bakabilirim 1712703450 driverden olabilir 4ünde gelmiş driver
Geri