kaisersoizer isimli üyenin son içerikleri

1. kaisersoizer

Bu tam olarak ne oluyor ?

Araştırdım da bir sonuca ulaşamayınca belki burda bilen biri vardır diye sordum
  2. kaisersoizer

Bu tam olarak ne oluyor ?

Hocam anlamadığım için soruyorum aranızda bilgili bir arkadaş vardır umarım
  3. kaisersoizer

Artics 9 kablosunu çıkarınca çalışmıyor

Arkadaşlar elimde artics 9 kulaklık var.Sarj etmek için kutudan çıkan kablo dışında bir kablo kullanmadım,bugün gün içersinde sarja taktım ve oyun oynama devam ettim lakin kabloyu çıkarınca çalışmadığını farkettim direkt yeşil olan rengi maviye dönüyor ve uygulamasında reconnect yazıyor.Açmaya...
  4. kaisersoizer

Görüntü maximumda olmasına rağmen çok kötü görünüyor

yüzde 120 de renderim gölgeler bile kare kare gözüküyor
  5. kaisersoizer

Scale'ye dair her şey kapalı
  6. kaisersoizer

evet re7 1722534151 hayır amd kullanmıyorum nvidia kullanıyorum 1722534175 denedim bir işe yaramadı sadece bu oyuna özel değil oynadığım bütün oyunlarda aynı şekillerde görüntü kalitesi
  7. kaisersoizer

Arkadaşlar Sistemim sağlam olmasına rağmen görüntüyü oyunlarda maximum ayarlara almama rağmen görüntü çok kötü görünüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  8. kaisersoizer

Grafikleri ne kadar yükseltirsem yükselteyim kötü görünüyor

Arkadaşlar 1650 super gaming x ekran kartı kullanıyorum ama rdr2 marvel spiderman tipi yeni oyunlarda grafikleri ne kadar yükseltirsem yükselteyim kaplamalar kötü gözüküyor ne yaptıysam düzeltemedim kenarları çok yapmacık duruyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
Geri