kaito isimli üyenin son içerikleri

1. kaito

Hangi işlemci, anakart ve RAM'ı almalıyım?

Tamamdır hocam çok teşekkürler.
  2. kaito

Sizin gönderdiğiniz linkte hala mevcut hocam ama dediğiniz gibi zamlanmış. Kısaca çoğu oyunda beni götürür değil mi? Peki Unity, Unreal Engine gibi oyun motorlarında götürür mü beni? Çünkü şuan ki sistem ile 3D bir oyun geliştirme işine giremiyorum. Kasa alev alev yanıyor
  3. kaito

Sizin önerdiğiniz anakarta uyumlu değil mi? 1717868265 Hocam eklemek istiyorum. Sizin önerdiklerini alırsam darboğaz olayı aradan kalkar mı?
  4. kaito

Hocam ilgin için teşekkür ederim. Ama 16 GB Ramım var. Anakart değişince onları da değiştirmem gerekiyor değil mi? Önerin nelerdir?
  5. kaito

Tamamdır kral ben bi bakayım teşekkürler
  6. kaito

Linkler için teşekkürler reis. kasa normal kasa boyutunda ise o noluyor ekstra bi uzunluğu yok bence
  7. kaito

Teşekkürler Linkler içinde teşekkür ederim 1717848845 Onu nasıl öğrenebilirim
  8. kaito

Merhaba, RX580 8 GB ekran kartına sahibim. Bu ekran kartı için hangi işlemci ve anakartı almalıyım? Ayrıyeten oyun geliştirme ile ilgileniyorum. Arada bir oyun oynadığımı (Cyberpunk 2077, wuthering waves, GTAV, LoL, Assassin's Creed Black Flag, naraka, vb. ) da düşünürsek, ona göre öneri...
Geri