Kaiwakato isimli üyenin son içerikleri

1. Kaiwakato

Microsoft Visual Studio dosya yolu bulunamadı hatası

Arkadaşlar önceki bilgisayarımda bir proje dosyam vardı kurs dosyası aslında ve sln uzantılıydı Visual Studio ile kullanıyordum fakat harddiskle yeni bilgisayara taşıdım ve burada dosyalarımı açamıyorum dosya yolu bulunamadı hatası alıyorum. Ayrıca dosya yolunu da yanlış gösteriyor. Normalde...
  2. Kaiwakato

Glorious Model O 2 Wireless vs VGN Dragonfly F1 Pro Max

Zaten takipçilerimin genelinin mouse ile bir alakası yok 2 harf sundum kimseye de biri şu mouse bu mouse demedim harf seçtiler bende o yüzden tercih ettim. Glorious'un ilk Model O su 3370 dengiydi bu Model O 2 de sensor yükseltilmiş muhtemelen denktir.
  3. Kaiwakato

Ben çok kararsız kalınca Instagram'dan V mi G mi diye bir anket açtım G 4 oy daha fazla aldı o yüzden Gloriousu sipariş verdim bekliyorum gelmesini kargoya verili bugün Sinerji tarafından.
  4. Kaiwakato

Anlat üstad tecrübelerini.
  5. Kaiwakato

Gelmedi mi hala hocam?
  6. Kaiwakato

Dün 14.00'dan önce vermediniz mi?
  7. Kaiwakato

Wraith hakkında da bilgilendirirseniz iyi olur kargo kusuru kargo hızı konusunda bende yarın sabah 2'yi geçmeden sipariş vermeyi düşünüyorum ona göre. Beklemedeyim.
  8. Kaiwakato

Hocam geldiğinde görüşlerini paylaşır mısın.
  9. Kaiwakato

İhtiyaç duymuyorum ona açıkçası, pil ömründen dolayı pro max istiyorum
  10. Kaiwakato

Bende ikisi arasında kaldım bayağı, görünüş olarak Glorious daha güzel geliyor ve Wraith'e fazla güvenemiyorum açıkcası, fakat çoğu kişi kötülüyor Glorious'u, VGN'i kötüleyen hiç görmedim.
  11. Kaiwakato

Arkadaşlar Mouse'dan anlayan birileri hangisinin daha iyi olduğunu ve neden daha iyi olduğunu yazabilir mi? Ben şu anda Glorious'dan yanayım ama çok kötülenmiş nedeni nedir PixArt'la beraber yapıyorlar sensörlerini fiyat olarak aynılar mağaza olarak VGN'i Wraith'den, Glorious'u da Sinerji'den...
  12. Kaiwakato

Asus Vivobook Pro 16 Oled 13.Nesil Core i7 13700H-RTX4060 8Gb Vatan Bilgisayar

Donanım bakımından mükemmel evet ama, sonuçta ben taşınılabilir bir bilgisayar almak istediğim için laptop alıyorum ve omen laptoplar 2.5-3 kilo arası, masaüstü alırım böyle kalın ve ağar laptoplar almak yerine.
  13. Kaiwakato

QWMDOMQWIODQWIOD 1692384445 Evet hocam çok güzel bir bakış açısı, ben zaten konuyu öneri olarak istemedim şu Abdullah abinin laptop videosundaki sorunlar yaşanır mı onu sordum ama herkes sağolsunlar farklı laptoplar önerdi :D
  14. Kaiwakato

Tuhafmış, kanka forza 4 aliyim mi bende steamda 65 lira şuan düşündüm baya alınır mı sence. 1692384156 Donanım bakımından çok iyiler ama omen laptoplar çok ağar be, amiral gemisi gibi vatanda bakarken omenlerde ilgimi çekti ama ben o tür bir laptop almam.
  15. Kaiwakato

Yani, o yüzden birazcık mecburum bunu almaya fiyatının tuhaf fazla olduğunun bende farkındayım.
Geri