Evet ama bence blueprint benlik değil yani kod yazmıyorsun asıl heves kod yazmakta. Çok zor değil ama hemen pes eder istan bence. Eski pc'M yetiyordu o zmnlar kursda aldıydım köşede duruyor.
1732455390
Evet. Bende şimdilik mobil oyunlar yapmakla uğraşmayı planlıyorum.İlerde unreal geçicem her...
Ya aslında unreal çok istiyorum ama sistemim yetmiyor benim sebebim bu ama diğer kişilerin dediği ise popüler olması ve c# kullanılması buda kolay olmasını sağlıyor. C++ çok daha zor bir dil çünkü.
Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊
Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir...
Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊
Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir...