Multiplayer oyunlar oynarken, örneğin lethal Company, Among Us, lockdown protocol gibi oyunlarda oyunun ortasında aniden odadan atıyor bağlantıyı kesiyor. Bilgisayarımı formatladım fakat sorun devam etti. İnternetimden olduğundan eminim. Modemi çok kez resetledim fakat sorunum düzelmedi. Bilgili...
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim içimde bi kalmıştı biraz AM5 yani yeni nesil bir sistem istiyordum fakat çok anlamadığımdan dolayı böyle bir sistem toplamıştım. Attıklarınızın hepsi içime sindi kule tipi soğutucuyu daha iyi bir şey alacağım ileride fakat idarelik için makul. hepsini ilk...
Hocam böyle karar kıldım bende. Şimdi tek tek ucuza akakçeden hesaplayacağım fakat kasa ve psu hakkında tavsiye almam gerek. Deepcool 560 V2 700W alınır mı?
Merhaba elimde 2080 Ti var. Onun için bir sistem dizmeye karar verdim ve bütçeme uygun aynı zamanda kaliteli bir sistem toplamaya çalıştım. 17 bin TL için değerlendirir misiniz? 2080 Ti için nasıl bir sistemdir?
2080 Ti elimde var bi arkadaştan elime geçti. Onun üstüne sistem dizeceğim. Sadece parçalar birbirlerine uyumlu mu onu merak ediyorum. Gerisi önemli değil
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-worm-ryzen-5-7500f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-3x-black-oc-16gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39953
Şu sistemi düşündüm fiyatına göre nasıldır değerlendirir misiniz?