EA FC 24, Epic Games'de 360 TL gibi bi rakama satıldığını görmüştüm bir haberde bugün bakayım dedim 480 TL miş oyun. İndirim gelecek mi daha gelmedi mi bir bilgim yok beni aydınlatır mısınız ?
Yorumları okudum şimdi haklısın. Adamın dikine gitme derim ben, ram slotunu kırdığı anakartı aldır başka yere git veya aynı adama git orası sana kalmış. Adam sana farklı bir anakart almama ihtimali yüksek belki hiç anakart almayacak sana 1. sayfada arkadaşın dediği gibi.
Kasanın üstünde LED tuşu var ama fanların rengini bu LED tuşuna basarak değiştiremiyorum. Kutudan kumanda çıkmadı. Bilen biri varsa yazabilir mi nasıl değiştiririm bu renkleri.
https://www.gaming.gen.tr/urun/194439/vento-vg15fe-rgb-atx-gaming-fsp-650w-80bronze-kasa/
Şimdi sana bi sorum olucak. Adana'da yaşıyorum ve bu hava sıcaklıklarını göz önünde bulundurmanı istiyorum.Gerçekten bu konu hakkında bilgin varsa söylemen benim için daha kıymetli. 12400f kaç dereceleri görür bunu merak ediyorum çünkü bazı test videolarında 60 70 derecelerde seyredirken bazı...
GPU: Nvidia
CPU: i5 12400f veya r5 5600
Bütçe=19.000 TL
Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bugün alıcam lütfen biraz bekle gibi tavsiyeler istemiyorum. Şuan piyasada bu seçeneklerde iyi bildiğiniz bi hazır sistem varsa link atarsanız sevinirim. :)