Kaladron isimli üyenin son içerikleri

1. Kaladron

Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

https://www.trendyol.com/id-cooling/id-cooling-se-224-xts-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-p-748985161?boutiqueId=61&merchantId=670705 Kanka 1.5 senedir kullanıyorum macunu falan değişmedim 65-70 derece arası valorant oynuyorum gayet memnunum sen ordan pay biç işte kendine
  2. Kaladron

EA FC 24 Epic Games.

EYVALLAH
  3. Kaladron

EA FC 24 Epic Games.

EA FC 24, Epic Games'de 360 TL gibi bi rakama satıldığını görmüştüm bir haberde bugün bakayım dedim 480 TL miş oyun. İndirim gelecek mi daha gelmedi mi bir bilgim yok beni aydınlatır mısınız ?
  4. Kaladron

Çözüldü✓ Tamirci anakarti bozdu!

Yorumları okudum şimdi haklısın. Adamın dikine gitme derim ben, ram slotunu kırdığı anakartı aldır başka yere git veya aynı adama git orası sana kalmış. Adam sana farklı bir anakart almama ihtimali yüksek belki hiç anakart almayacak sana 1. sayfada arkadaşın dediği gibi.
  5. Kaladron

15k bütçem var bunu almayı düşünüyorum

yalnız 5600x felaket ısınıyo dikkat et
  6. Kaladron

Vento-VG15FE RGB Fan

Kasanın üstünde LED tuşu var ama fanların rengini bu LED tuşuna basarak değiştiremiyorum. Kutudan kumanda çıkmadı. Bilen biri varsa yazabilir mi nasıl değiştiririm bu renkleri. https://www.gaming.gen.tr/urun/194439/vento-vg15fe-rgb-atx-gaming-fsp-650w-80bronze-kasa/
  7. Kaladron

İ5 12400F Hakkında Soru

İ5 12400f ne kadar ısınır? Stok soğutucu yeter mi yoksa işlemci soğutucu lazım mı ?
  8. Kaladron

19K Hazır Sistem Tavsiyesi

Stok soğutucu mu kullanıyorsun ?
  9. Kaladron

Genelde Fifa 23, Rainbow six, valorant gibi oyunlar oynayacağım zaten yeterli olur muhtemelen
  10. Kaladron

Teşekkür ederim 🙏
  11. Kaladron

Şimdi sana bi sorum olucak. Adana'da yaşıyorum ve bu hava sıcaklıklarını göz önünde bulundurmanı istiyorum.Gerçekten bu konu hakkında bilgin varsa söylemen benim için daha kıymetli. 12400f kaç dereceleri görür bunu merak ediyorum çünkü bazı test videolarında 60 70 derecelerde seyredirken bazı...
  12. Kaladron

GPU: Nvidia CPU: i5 12400f veya r5 5600 Bütçe=19.000 TL Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bugün alıcam lütfen biraz bekle gibi tavsiyeler istemiyorum. Şuan piyasada bu seçeneklerde iyi bildiğiniz bi hazır sistem varsa link atarsanız sevinirim. :)
  13. Kaladron

12k pc tavsiyesi edebilir misiniz?

12kya 2060 bulamazsın belki 3050 bulabilirsin ihtimal var ama 3050 de bilmiyorum ne kadar hoşuna gider.
  14. Kaladron

Yardım İtopya'dan Monitör Alacağım ve Giriş Yaparken Sorun Yaşıyorum

Bende aynı sorunu yaşadım yarım saat, 1 saat aralıklarla giriş yapmayı dene.Aynı sroun bende de var bende giriş yapamıyorum.
  15. Kaladron

GTA 5 85 tl alınır mı

al knk
Geri