Kalemkâr isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim 🔥HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ (09.09.2022)🔥GÜNCEL 19:30

Bende. Gel oynun oynayak .D
  2. K

Xbox dan indirdiğim oyun kendiliginden silindi sebebi nedir?

VAlla umuyorum sorun benden kaynaklıdır. Çünkü format sonrası eski diskteki oyunları yeni diskteki xbox dosyasına kopyaladım ve çalışıyolardı ama xbox menüsünde indirdiklerime tıklayınca ''yönet'' seçeneği varken taşıdıklarımda bu seçenek yoktu ve silinenler taşıdıklarım arasındaydı belki sorun...
  3. K

Gamepad önerir misiniz?

ha evet adaptörlüymüş mantıklı eyw hocam kararımı %90 verdim sayende sağolasın vakit bulursam denicem yoksa bunları alıcam gibi görünüyor sağol kralsın <333
  4. K

Gamepad önerir misiniz?

bunlar gamepadden şarj olmuyor dimi, şarj etmek için ayrı bişey lazı mheralde
  5. K

Gamepad önerir misiniz?

eeeyw kral cansın <3 yani 2si aynı anda bağlanabiliyor süpper. O halde tamam bunu alıcam şimdi yanına ne almam lazım okuduğum yorumlarda şarjlı pil alın yoksa kesinlikle yetmiyo demişler, şarjlı pil ve şarj adaptörü, kolu telefona bağlayacak adaptör ve masaüstü pc için bluetotth sağlayan bi...
  6. K

Gamepad önerir misiniz?

tamamdır ben epey buralardayım :D
  7. K

Gamepad önerir misiniz?

eyw ozaman yarın vakit bulup denemeye çalışıcam ps zaten hiç kullanmıcam gibi görünüyor enazında satın almayacağım kesin :D bencede bunlar bukadar favoriyken diğerleri göz korkutuyo pahalı bile olsalar ama hiç deneyimlememiş biri olarak şahsen daha fazlasını diyemem :D 1686699873 Süpper olur be...
  8. K

Gamepad önerir misiniz?

hocam birde bluetoothla falan telefona bağlanabiliyor değilmi, oyun oynamak istediğimde hem bluetooth kulaklık hem kotrolcüyü bağlayabilirmiyim acaba 🤔
  9. K

Gamepad önerir misiniz?

Heaa bak önerilerini dikkate alıcam xbox koluna daha sıcak bakmaya başladım :) belki hiç gidip denemeden yarın öğleden önce sipariş veririmgün içi gelsin diye. Zaten mağazadan denemeye pek vaktim yok 1 2 hafta fena yoğun ve seyahatte olucam oyüzden hızlıca almaya çalışıyorum :) pc de 20 tane...
  10. K

Gamepad önerir misiniz?

Benim xbox ürününe önyargım aslında steam ve xbox game pass arasındaki farklardan dolayı, daha bugün gamepassten 2 tane oyunum kendiliğinden silindi ve tekrar indirdim, kollarda daha başarılı olduklarını umuyorum
  11. K

Gamepad önerir misiniz?

eyw hocam yine fikirleri olan varsa duymak isterim dostlar tecrübesi olan paylaşabilir :D
  12. K

Gamepad önerir misiniz?

aaa hocam bu şarjlı bi alet değilmi sürekli pilmi alıcam, amazonda sıkça beraber alınanlara bakınca indirimli 2li 140 tl ye kalem pil çıkıyor XD
  13. K

Gamepad önerir misiniz?

eyw kral peki sen başka kollar denedinmi dualshock yada dualsense gibi. xbox tasarımında bi joistik gibi olan tuş yukarda diğeri aşağıda olması garip hissettirmiyormu :D Çünkü denemekten ziyade nokta atışı almak isterim çünkü öğrenciyim :D
  14. K

Gamepad önerir misiniz?

eyw hocam bulurumda tercihen 0ı amazonda 1990a gün içi kargoyla almayı tercih ederim, ama benim asıl merak ettiğim hangi kontrolcüde daha rahat ve keyifli oyun oynayabilirim onu öğrenmek istiyorum :)
  15. K

Gamepad önerir misiniz?

2-2.5k bütçeyle ( aslında max ama gerekirse taksitle falan bütçeyi zorlarım biraz) uzun ömürlü ve kaliteli bi kontrolcü arıyorum daha önce hiç gamepad kullanmadım ve kullanım alanım W10 pc olucak ayrıca en önemlisi pc'mden çok uzak kalıyorum seyahatler için vs gamepadi telefonun üzerine...
Geri