kalesix isimli üyenin son içerikleri

1. K

Sıvı Soğutma Fan Yönleri ?

Merhaba, sıvı soğutucuya geçtim fakat herhangi bir bilgim yok. 360'lık 3 fanlı bir sıvı soğutma. Merak ettiğim ve bir türlü tam karar veremediğim şey: Fanlar içeri üfleyecek şekilde mi takmamız gerek yoksa dışarı mı? Normal kullanım hangisi genelde herkesin yaptığı? Not: Kasam ATX, toplam 7...
  2. K

Pcıe 4.0 M.2 Nvme SSD Önerisi

Merhaba, PCIe 4.0 olan, M.2 Nvme olan, performansı iyi olan 1TB veya 2TB’lık kaliteli SSD önerileriniz var mıdır? Oyun amaçlı kullanım. Bütçe 12.000TL civarı. Şimdiden teşekkürler. Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus CPU: Ryzen 7 5700x GPU: RTX 4070 RAM: 32GB RAM
  3. K

5500 TL Bütce Sıvı Soğutma Önerisi

Merhaba, kasamı değiştirmeye ve stok fan yerine sıvı soğutmaya geçmeye karar verdim. Sıvı soğutma hakkında herhangi bir bilgi sahibi değilim. Nelere dikkat etmem gerekiyor ve sıvı soğutma önerir misiniz? 3 fanlı istiyorum eğer işlemcim için uygunsa. Alacağım kasa modelimi de aşağıya ekliyorum...
  4. K

Gigabyte Aorus Anakartlar Kaliteli mi?

Msi öneririm.
  5. K

Ddr4 Sistem Ram Seçimi Hakkında ?

Pg dediğiniz nedir? Çoğu yere baktım fakat resmi satıcılarda ve güvenilir sitelerde stokta yok artık bunlar hatta çoğu ram yok. Yoksa Trendyoldaki, Hepsiburadadaki satıcılardan almaya da çok iyi gözle bakmıyorum ama mecbur. Özellikle sıfır olsun istiyorum. Bu yüzden bu ikisinden birini almayı...
  6. K

Kingston olan da 2x16GB o da Dual Channel oluyor. 1789282775 Tek bulabildiğim bunlar. Her yere baktım.
  7. K

Merhaba arkadaşlar, Sistemim: • İşlemci: Ryzen 7 5700X • Ekran kartı: RTX 4070 • Anakart: MSI B550 GAMING PLUS • Bellek tipi: DDR4 RAM'lerimi yükselteceğim. İki RAM arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarındaki farklar nelerdir? Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Fiyatları...
Geri