kaliniks isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bilgisayarımdan tam performans alamıyorum , cpu %10 gpu en fazla %20-35 görüyor

Hocam verdim teknik servise test yaptıklarını ana kartta sorun olduğunu onu da değiştirip yeniden denedikleriklerinde gene sorunla karşılaştıklarını söylediler ve ürünü aynı model sıfır yeni laptop vereceklerini ilettiler. Direkt laptop bozukmuş :D yeni diye şüphelenmeme gibi bir hata yapmayın...
  2. K

Yarın teknik servise götüreceğim çözülürse orada burada ne dediklerini paylaşırım, umarım çözerler.
  3. K

Peki iki donanımda neden kendini kısıtlamaya yönelik bir sorun oluşturmuş ki ? Yani anormal durum bir durum bu öyle değil mi ? Umarım mosnter teknik servisi yardımcı olur.
  4. K

Merhabalar monsterdan yeni bir laptop aldım alalı 3 hafta oldu ama tam performans göremiyorum. Şarjda olup yüksek performans seçenekleri seçili ,driverlar, windows , bios , tamamı güncel. Cpu msconfigten tüm çekirdeklerini aktifleştirdim , kullanılan ekran kartı oyunlarda nvidia ekran kartım...
Geri