Kaloriferci Ahmet isimli üyenin son içerikleri

1. Kaloriferci Ahmet

Bizim insanımız neden böyle?

he o zaman değişir,ben türkiye'de yabancı dil kastediliyor sandım kusura bakmayın
  2. Kaloriferci Ahmet

PC Toplama işine girmek istiyorum ama Ailem izin vermiyor

dostum ortalama amerika asgari ücret civarı çalışan adam 70 dolar diyelim 2100 dolardan onun bile bir günlük yevmiyesinden fazlaya geliyor Böyle X570 falan olsa tamam,B460 yani işte kast ettiğim de o yabancı pc toplama kanallarına bakıyorum youtubeda en dolu dolu B450 anakartları 50-90 dolar...
  3. Kaloriferci Ahmet

yani dediğin doğru evet ama kırk yılın başı gerektiğinde 2dk lık iş için onun için aylarca oturup çalışmam 1762433748 ben türkiyede bir kere bile ispanyolca ve fransızca gerektiğini görmedim "araplaşıyoruz" madem araplaşıyorsak o zaman bu duruma adapte olup arapça öğrenmemiz gerekmez mi(?)...
  4. Kaloriferci Ahmet

Müdürümün Etik Olmayan Davranışları ve Çıkmazım

borcum ve ağır iş yapmama engel olan sağlık sorunu var diyorsun ben olsam çıkmam,çıkacak olursan tabii ki de ne yap ne et eşine o ekran görüntülerini ilet,yanına kar bırakma,kendisinden çocuğa olan kadına bunu yapıyorsa dışarda evde neler neler yapıyordur ben olsam gizliden bunu otel genel...
  5. Kaloriferci Ahmet

Müdürümün Etik Olmayan Davranışları ve Çıkmazım

usta bu otelde üst kademede başka adam yok mu bu durumu açabileceğin yoksa köprüyü geçene ayıya dayı diyeceksin malesef yapacak bişi yok
  6. Kaloriferci Ahmet

dayı falan dediyse normal ama ingilizce öğrendiğinden kendini özel bir şey sanma "overconfidence is a slow and insidious killer" ingilizce zaten herkes biliyor,birisi ingilizce bilmiyorsa zaten translator kullanabiliyor ki ingilizce yerine başka bir dil öğrenmeni tavsiye ederim arapça veya rusça...
  7. Kaloriferci Ahmet

KYK yurdunda izin almadım, atılır mıyım?

uyarı kınama vermeden önce neden atsın direk atılman için KYKyı kundaklaman falan lazım
  8. Kaloriferci Ahmet

Tanıştığım suriyelinin bursada yaşadıkları

bu olmadı işte
  9. Kaloriferci Ahmet

zam işlemediği konusunda fikrim yok,onu açıklar mısın lütfen?
  10. Kaloriferci Ahmet

Bir de dostlar şöyle bir şey bunu asıl yazma sebebim şu bugün arkadaşımı beklerken öylesine kütüphaneye gireyim dedim bilgisayarı açtım,o da ne,windowsu u boot etmesi 2-3 dakika sürdü tek başına,merak ettim ve öylesine özelliklere bakayım ve ne göreyim?İ5-6500,4GB RAM ve 1TB HDD,şaka gibi,chrome...
  11. Kaloriferci Ahmet

he dediğin olay bunların bizimkine kıyasla çok kolay bir sınava girmesi ise,evet ona ben de karşıyım
  12. Kaloriferci Ahmet

ülkeye gelen yabancı öğrenciler,özel üni gibi devlete de ücret ödüyor,bu para direk halkın kasasına mezun olduktan sonra ülkeye potansiyel olarak verecekleri katma değer de var bu türk yurt dışında okuyabiliyorsa,bir yabancı da okuyabilmeli kötü niyeti yoksa mesela ben bitliste kamptaydım oda...
  13. Kaloriferci Ahmet

Dostlar hayırlı geceler ben çocukluğmdan beri bilgisayar donanımına ilgisi olan bi insanım,zaten şuan MYO'da Bilgisayar Programcılığı okuyorum,etrafımdaki yaşıtlara göre iktisat konusunda daha çok ilgim olduğunu sanıyorum sürekli ailem bana küçükken bilgisayar alır umuduyla büyüdüm ayıptır...
  14. Kaloriferci Ahmet

***MOTORSİKLETLERDE KORUYUCU ELDİVEN ZORUNLULUĞU

bisiklete de kask zorunluluğu gelmiş kafayı yersin mesela
  15. Kaloriferci Ahmet

Tıp okumak mantıklı mı

benim kuzen say 100k den 25e çekip tıp tercih etti normalde doktorluk amacı yoktu ailesi durumu iyi olduğu ve "tiger parenting" yaptığı için tıp yazdı karamandan istanbul arası sadece ders çalışmak için geldi onun bile ilk sene ortalaması 64/100 dü öyle düşün
Geri