Instagram'a telefondan hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda Girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Uygulamayı sildim yükledim, tüm verileri ve önbelleği temizledim, modemi restartladım, hiçbiri bir işe yaramadı. Şifremin doğru olduğuna emin olmama rağmen şifremi değiştirmeyi denedim, bu sefer de...
Uyumlu hafıza kartını araştırırken Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro gibi bir çok birimi olduğunu gördüm. Kameranın kart girişinde sadece Memory Stick ve MMC yazıyor. Bugün Memory Stick Pro Duo aldım. Fakat kart küçük geldi. Bunun için Memory Stick Adaptörler olduğunu gördüm fakat...
İncehesap gaming gecelerinde neredeyse her hafta garanti bir mousepad indirime giriyor. Glorious mousepad de gamepower mousepad de işini görecektir. İndirimde mousepadlerin fiyat ortalaması 50-150 tl arası değişiyor bütçene ve istediğin büyüklüğe göre alabilirsin. Cuma günleri 22:00'da oluyor...
Merhaba, yaklaşık 3 saat önce tüm masamın üzerine şalgam döküldü. Hemen müdahale ettim ve herhangi bir cihazıma zarar geldiğini düşünmüyorum. Döküldükten sonra hemen kabaca temizledim hızlıca ardından kabloları söktüm ve kasayı kaldırdım. Masadaki her şeyi temizledim ve kasayı da temizledim...
Bu sanırım güncel versiyonu değil. Bendeki kartın üzerinde ekteki gibi simge bulunuyor.
1681382711
Mastercard olanlarda da iki seçenek varmış temassız ve normal kart olarak. Seninkinde temassız özelliği yok ne yazık ki.
Var. Mastercard olan paycell temassızdır. Visa versiyonunda temassız versiyonu yok. Zaten temassız kart üzerinde simgesi bulunuyor.
1681382402
2 kere versiyonu yazmışım, özelliği olacaktı ikincisi
Sorunu biri sayesinde buldum, '' opera://flags/#scrollable-tab-strip '' bunu yeni sekmeye yapıştırıp açılan yerden enabled olarak değiştirirsen düzeliyor.
Bildiğiniz gibi her tarayıcıda üstte sekmelerin bulunduğu çubuğa mouse'in orta clicki ile tıklandığında CTRL+T ile aynı işlevi görecek şekilde yeni sekme açılır, fakat benim son opera güncellememden beri sekmeleri orta clickle kapatabilmeme rağmen hiçbir şekilde orta click ile yeni sekme...