KalWardin isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

kaç defa ödeme ekranında alamadığımı sayamadım, öyle bi hırs yaptım ki artık f5 atma işini pcye devrediyorum bildirim gelince almaya çalışırım
  2. K

🔥İndirim Sword Kulaklık Ürünlerinde 199 TL

adrese teslim - maalesef mevcut değil diyor bende sabahtan beri
  3. K

🔥İndirim Sporcular Waspco İndirimi 36gr X 12 Adet 387,95 Tl

9 gram x 12den toplam 108 gram protein eder 500 gram tavuk göğsündeki miktarla yaklaşık olarak aynı, yarım kilosu şu an 150TL civarında olsa gerek. Meseleye şöyle bakmaya başladığımdan beri proteinli sporcu ürünleri çok kazık gibi geliyor, içeriği bırak çoğunun tadı bile güzel değil
  4. K

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

12de, 1de ve 2de stok yenilemeli gibi yapmışlardı 1TL mouse alabilmiştim oradan hala kullanıyorum. Yine öyle olsa keşke.
  5. K

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

sepette kampanyalı alayım derken bitti açgözlülük kötü bir şey :')
  6. K

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

o olabilirmiş işte, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :d
  7. K

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

pttavm o kadar güven vermiyor ki normal fiyatlı bi ürün bile elimize ulaşmayabilir gibi, iade de ne zamana yapılır belli değil, kalsın benim paramla da faiz kazanmasınlar
  8. K

🔥İndirim Laptop Standı | 200₺

15.6 inç gaming laptopu taşır mı acaba benim makine ağır biraz
  9. K

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

merhabalar bu işlere biraz yabancıyım Abra A5 v17.2.3 laptopumda 2 M2 slot mevcut biri pcle gen4 diğeri gen3'müş bunu alırsam şimdiki SSD ile yerini değiştirebilir miyim sorunsuz şekilde
  10. K

❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

14 günü görmemiştim teşekkür ederim böyle şeylerde pek tecrübem yok malum öğrencilik nereden birkaç kuruş bulsak kâr diyoruz iyi ki atlamamışım o zaman
  11. K

sağolun hocalarım, peki iade sistemi hakkında bilgisi olan var mı? ekstrenin son ödeme tarihine kadar satilmazsa iade etsem falan diyordum da
  12. K

satılır mı öğrenciyim kredi kartıyla alma riskine girilir mi sizce
  13. K

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

tavsiye edilen gamepadlerin malzeme kalitesi nasıl? bazıları yok artık diyecek belki ama ps5 kolu deneyimlemiş olanlar anlayacaktır, farklı bir hissiyatı var düz kaliesiz plastikler gibi değil, daha uygun fiyatlı alternatifleri varsa öğrenmek isterim. bu gamepadleri denemiş olup...
  14. K

❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL (Son 3 Adet!!)

nasıl bi şeydir alınır mı 700TLlik performans mı beklemeliyiz 2000 mi
  15. K

🔥İndirim Etap Fön Makinesi Renk Seçenekli 139 TL

amazona güvenerek denedik bakalım
Geri