Kamalak3127 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bu hazır sistem alınır mı?

Hocam itopyadaki pc ler alınır mı?
  2. K

Ekran kartı kafamı kurcaladı hocam intel yeni yeni ekran kartı çıkarmaya başladığı için
  3. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/366463/pc-hocasi-gg8-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-tuf-gaming-rx-7700-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  4. K

Bu hazır sistem alınır mı??

Eğer bütçem birazdaha artarsa söz onu alıcam benimde hoşuma gitti yani önemli olan bütçe 25 bin veriyorsun zaten 1000 tl veremiyormusun deme hiç durumlar farklı
  5. K

😂 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sağolun varolun yinede dediklerini düşüneceğim
  6. K

Peki 1 sene sonra felan 8 lik ramları satıp onun yerine 2 adet 16 lık alsam olurmu
  7. K

1731891017 Bilmiyorum ya kafam çok karıştı 1731891038 Herkes bişey söylüyor yani
  8. K

Biliyorum işlemci ekran kartına göre zayıf olduğunda felanda oluyor ama buda sebeplerden birisi
  9. K

Haklısın ama 8gb vram aşımı kafamı çok karıştırdı oyunlarda beni en çok kızdıran şey drop
  10. K

Hayatta herşeyin en iyisi olmuyor boşver buda olmasın;) 1731890463 Dediğim oyunları sorunsuz ultra ayarlarda sorunsuz oynatıyorsa yeter
  11. K

Kral şimdi ben bu sistemi alıp rdr2,pubg,valorant,rust, gibi oyunlar oynicam yani ne gibi sıkıntı olabilir benim ilk attığım sistemi alsam
  12. K

Böylede pahalıya patlıyor hocam ya benim dediğim mantıklı değilmiydi ince hesapta kasayı düşürüp dediğiniz anakartı seçsem
  13. K

Ha sen onu diyorsun hocam 12 gb vram li ekran kartı alsam daha iyi olmazmı yeni oyunlarda vram 8 i aşıyor buda droplara neden oluyor(ultra ayarlada oynanırsa aşıyor)
  14. K

İkiside var hocam
  15. K

İkisi derkan b450 ve b550 mi
Geri