KAMAR isimli üyenin son içerikleri

1. K

Xbox Series X alınır mı ?

Paran varsa satma ama Xbox çok ayrı bir dünya hem de ucuz ikinci el bakmanı öneririm
  2. K

1500tl'ye kadar kablolu mouse önerisi

Viper mini gayet iş görebilir o vakit
  3. K

Viper mini ortalama bir el için claw tutuşa müsait bir mouse model o ise daha çok hybrid bir mouse Viper mini küçük model o yanında eğer mouse tutuş şeklini bilmiyorsan internetten araştırabilirsin. Uğraştırma beni dersen model o her tipe uygun ortalama bir mouse eski mouseum olur kendisi öneririm
  4. K

5000 TL ye kadar mouse + mouse pad önerisi

Mouse padi kendim kullanıyorum öneririm
  5. K

Çözüldü✓ Mousepad önerisi ve skatez

Bence cam skatez işi fantezi bir kere kullandım ptfe ye geri döndüm Wraith iyidir bu konuda universal e girme bence kendi modelin hazırda varsa al geç. Mousepad konusunda klassegear longtenglere bakmanı öneririm ben şahsen huoyun modelini kullanıyorum
  6. K

5000 TL ye kadar mouse + mouse pad önerisi

Razer dav3 pro yanına da longteng bakabilirsin tertemiz kombo olur
  7. K

Şahsen model o ama shape tercihine bağlı Viper mini hastası olan da çok
  8. K

FPS OYUNLARI İÇİN FP MOUSE ÖNERİSİ

2400 bandına çıkabilirsen r1 pro max modeline bakmanı öneririm
  9. K

Mouse skatez önerisi

Wraith kullanıyorum bütün mouselarımda öneririm
  10. K

Yardım SS prime mini kablosuz mu VXE R1 se mi ?

Se alınmaz da R1 alınabilir ss prime direkt önermem şahsen 1726127891 Z1 çok övülmüş sensör bakımından fiyatına göre çok iyi mouse switchler bakımından aynı konuda ama sadece sensör göz boyama işi artık içindeki mcu bildiğim kadarıyla gecikme yaratan bir mcu. Ben rekabetçi oynamıyorum diyorsan...
  11. K

Çözüldü✓ Superlight 2 mi Deathadder v3 Pro mu

Hocam ikiside çok sağlam mouselar tahminimce palm grip kullanıyorsunuz eğer palm kullanmıyorsanız dav3 önermem sadece onun dışında birbirinin dengi iki mouse
  12. K

🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 (4.499 TL)

Piyasadaki en iyi seçeneklerden birisi ama fiyat konusundan dolayı bu indirimle bile alınmaz sora v2 alır geçerim claw kullanıyorsam. Zaten hangi mouse u alırsanız alın büyük ihtimalle performans almak için bu kadar para döküyorsanız skatezi değiştireceksiniz shapei için almak isteyen arkadaşlar...
  13. K

LoL'u bırakmalı mıyım?

Dota öneririm hocam lolden sonra gerçek moba deneyimi yaşamanın tek yolu
Geri