Viper mini ortalama bir el için claw tutuşa müsait bir mouse model o ise daha çok hybrid bir mouse Viper mini küçük model o yanında eğer mouse tutuş şeklini bilmiyorsan internetten araştırabilirsin. Uğraştırma beni dersen model o her tipe uygun ortalama bir mouse eski mouseum olur kendisi öneririm
Bence cam skatez işi fantezi bir kere kullandım ptfe ye geri döndüm Wraith iyidir bu konuda universal e girme bence kendi modelin hazırda varsa al geç. Mousepad konusunda klassegear longtenglere bakmanı öneririm ben şahsen huoyun modelini kullanıyorum
Se alınmaz da R1 alınabilir ss prime direkt önermem şahsen
1726127891
Z1 çok övülmüş sensör bakımından fiyatına göre çok iyi mouse switchler bakımından aynı konuda ama sadece sensör göz boyama işi artık içindeki mcu bildiğim kadarıyla gecikme yaratan bir mcu. Ben rekabetçi oynamıyorum diyorsan...
Hocam ikiside çok sağlam mouselar tahminimce palm grip kullanıyorsunuz eğer palm kullanmıyorsanız dav3 önermem sadece onun dışında birbirinin dengi iki mouse
Piyasadaki en iyi seçeneklerden birisi ama fiyat konusundan dolayı bu indirimle bile alınmaz sora v2 alır geçerim claw kullanıyorsam. Zaten hangi mouse u alırsanız alın büyük ihtimalle performans almak için bu kadar para döküyorsanız skatezi değiştireceksiniz shapei için almak isteyen arkadaşlar...