tamamdır hocam teşekkür ederim. arkadaş last of us yüksek ayarda 80 derece dedi ısı değeri için. cpu mu gpu mu bilmiyor gidince test edeceğim. 3 yıldır bakım yapmadığını varsayarsam gpu için normal diyebilir miyiz? macundan sonra düşebilir mi? cpu içinse stok fan ve macundandır muhtemelen. son...
3 yıllık 1.kullanıcıdan temiz sistem, elden alacağım. kasa + monitör olarak değerlendirir misiniz? eleştirecek olanlar öneride de bulunursa daha yararlı olur benim için.
monitor : LG UltraGear 24GN65R-B
23.8” inc - 144hz - 1ms - Full HD 1920×1080
AMD Ryzen 5 5600
MSI GeForce RTX 3060 Ti...
anladım hocam. peki bu mudur fiyat olarak en performanslı sistem. 5060 veya 9060xt, 7500f
1786814803
hazır satanlarla pazarlık yapılmıyor, adam zaten 15k yalandan üstüne ekliyor, o fazlalığı düşürene kadar canın çıkıyor
aciliyetim yok. test olarak hakim değilim yazdıklarınızı araştıracağım. monitör 2k olsun diye uğraşmadım denk geldi yoksa daha uyguna monitör işime gelirdi 144hz 1080p. panel olarak modelini yazdığımda ıps diyor. fiyatta dediğim gibi bu. içinize sinmediği için soruyorum. önerebileceğiniz f/p...
parça parça toplayacağım. bu bütçede en performanslı sistem nedir gerçekten. 20k, 25k, 30k, sadece kasa için 30u geçmezse iyi olur. kalana da ekipman alırım
peki ne önerirsiniz, onu yazın gidip onu toplayayım. inanın cevap arıyorum.
1786812738
peki ne öneriyorsunuz, bu işin bir reçetesi yok mu çünkü ben buraya ne zaman bir şey sorsam sadece alma yazıyorlar. ne alayım diyorum kimse bir şey demiyor. bu bütçede toplanabilecek f/p reçete nedir, gideyim...