kamikaze00 isimli üyenin son içerikleri

1. K

2K monitör almak istiyorum

Teşekkür ederim hocam zaman ayırdığın için
  2. K

Hocam çok sağol ufak bi pazar araştırması yapayım son olarak belki alakasız ancak bu monitör ile ilgili bir yorumun varsa arkadaşıma alacak MSI G274QPF E2 [H3 id=''][/H3]
  3. K

Hocam öneri için çok sagolun sizin öneriniz benim için çok kıymetli ancak ben biraz uzağım bu piyasadan çok bildiğimi bir marka değil o yüzden biraz çekimser kaldım baktım şimdi YouTube incelemerine çok da beğendim ama marka beni biraz arafta bıraktı
  4. K

Arkadaşlar IPS panel tamamen kaliteli görüntü istiyorum 10k bir bütçe koydum kendime pivot olması önemli değil olursa hayır demem fiyat performans bildiğiniz önerebileceğiniz bir monitör varsa bakmak isterim MSI bu modelini aldım ancak ufak bir panel arızası çıktığı için iade ettim ancak memnun...
  5. K

Öneri İhtiyacı olana MSI 2k monitör 7500 TL fiyat performans canavarı

Arkadaşlar kendi arayışım vardı 2k monitör almak istiyordum dün 9500 TL ye bugün gördüm ki indirime girmiş ihtiyacı olan alsın bu araya pivot ve renk kalitesi bu derece iyi başka bir monitör bulamadım tam bir fiyat performans ihtiyacı olana...
  6. K

2K FİYAT PERFORMANS IPS MONİTÖR TAVSİYE EDERMİSİNİZ

https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275qf-2560x1440-wqhd-ips-180hz-1ms-gaming-monitor-p-HBCV00006UZANN https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54 ÖRNEK OLARAK MONİTÖR PAYLAŞTIM AMA ÇOK FAZLA BİLGİM YOK BU KONULARDA SİZ OLSAYDINIZ...
  7. K

Öneri KLAVYEM BOZULDU YENİ KLAVYEYE ALMAK İSTİYORUM !!!!

ne istersin hacım bir de fotoğraflara bakabilirmiyim
  8. K

yok hocam ikinci el düşünmüyorum sağol yinede 1727620109 fark ederse kahrolayım 1727620137 ikinci el olarak mı 1727620183 bakıcam hocam şimdi,
  9. K

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim daha önce membran switch klavyem vardı memnundum ancak miladını doldurdu yeni bir klavyeye ihtiyacım var bütçem 500-800 arası bu fiyat bantlarında alınabilecek fiyat performans bir ürün önerebilir misiniz?.
  10. K

Öneri mekanik yada fiyat performans klavye almak istiyorum

yani klavye için çok yükselmek istemiyorum bin tl idealdir hocam
  11. K

Öneri mekanik yada fiyat performans klavye almak istiyorum

herkese hayırlı akşamlar fiyat performans odaklı bir klavye istiyorum mekanik de olabilir yardımcı olduğunuz için şimdi den teşekkür ederim.
  12. K

Yardım DONANIM ARŞİVİNİN SON VİDEOSUNDAKİ Rampage Glacier ALINIR MI

rampage için pek fazla yazan eden de olmamış galiba yeni bir monitör bunada bakıcam cevap içi çok saol biladerim
  13. K

rengi ok önemli değil de çok beğenmiş gibilerdi eyw cevap için
  14. K

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR 2K MONİTÖR BAKIYORDUM ŞİMDİ KARŞIMA ÇIKTI HOŞUMADA GİTTİ ANCAK ÇOK FAZLA ANLADIĞIM BİR ŞEY DEĞİL SİZİN ÖNERİLERİNİZİ ALMAK İSTERİM...
  15. K

Yardım 2K MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM AMA DONANIMIM YETER Mİ

Düşünüyorum ama aklımda çok bi seçenek yok fazla araştırma yapmadım donanım yeter mi yetmez mi bilemedim bakıcam yakın zamanda sizin akılınızda varsa bakabilirim.
Geri