düşüneceğim para çıkabilirsem
işte ön kamera bi sıkıntı o kadar
1722597900
gt6 bulamadım acaba link var mı
evet öyle çünkü yani kameradan biraz daha kısıp işlemci odaklı oluşturulan bi telefon ama kamerası da kötü değil gideri var
ha öyle mi bilmiyordum bakayım eğer 5k daha çıkabilirsem...
hbde 40 ya buldum ama o paraya Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 (SM8635) çok gibi geldi ya onun yerine F6 veya X6 pro alır geçerim dert değil. Ama para varken bi tık üstünü almak istiyorum
yok ben Samsung Exynos 2400 ısınıyor dedim ve s24 te batarya konusunda sıkıntı yaşarım muhtemelen F6 PRO ya gelecek olursak kamerasını o fiyata çok iyi bulmadım aklım daha çok 13T PRO ya gidiyor çünkü f6 proya göre kamerası iyi ve işlemci olarak başbaşalar keske samsungun bataryası iyi olsaydı
MediaTek Dimensity 9200+ 2 yıl sonra tatmin etmez fln dediler Samsung Exynos 2400 için ise ısınma yapıyor dediler ve snapdragon işlemcinin daha iyi oldugu öne sürülüyor
Arkadaşlar 35k gibi bi bütçem var çoğunlukla oyun oynayacağım kararsız kaldım sizce hangisi alınır ya da bu fiyata daha iyi bir telefon varsa öneriye açığım
bi arkadas su linki attı bana https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/682384-820902-869958/samsung-galaxy-s21-fe_redmi-note-12-pro-plus_honor-90/