kulaklığım steelseries arctis 1 ve kulaklığın sağ tarafında ses azaldı ve eşitledim bu seferde genel ses seviyesi düştü ses kartı alsam sesi yükselir mi ve fps oyunlarında daha performanslı olur mu ?
uygun fiyatlı ne alabilirim
dini görüşün ne olursa olsun ister inan ister inanma ama dini değerler üzerinden şaka veya küfür uygun karşılanmaz allaha küfür etmek dinden çıkarır adamı yani çok tehlikelidir millet ** der gibi allaha küfür ediyorlar insan şaşırıyor
knk benimde öyle oyun oynanmıyor yani ama faceit girince daha iyi oluyor gibi daha oynanabilir ama sanırım kablosuz bağlantı olduğu için oluyor ethernet bağlıyıp öyle denicem bide
knk benim sistemde rx580 i310105f 16gb ram ve en düşük ayarlarda cs2 oynanmıyor illa yüksek ayarlarda oynamam lazım kasmaması için belki ayarlarla alakalıdır sanırım ekran kartım işlemcime göre daha güçlü olduğu için ordan kullanıyor
Almanyadan arkadaşım bana saat göndericek ve gümrüğe takılır mı veya bi sorun olur mu bilmiyorum saatin değeri 35 euro bi bilgisi olan yardım ederse sevinirim
Rx 580 8gb pulse ekran kartım var ve bazı oyunlarda oyun grafiğini en düşüğe çektiğimde fps artmıyor aksine düşüyor
ama ayarları önerilen yüksek yapınca fps iyi ve görüntü iyi oluyor nasıl ne yapmam gerek