Kando isimli üyenin son içerikleri

1. K

amd stok fan vidasını çıkartamıyorum

daha rahat sökmek için yapmam gereken bir şey var mı vidalar yalama olacak.
  2. K

amd stok fan vidasını çıkartamıyorum

çapraz iki vide çok rahat şekilde dönerken diğer iki çapraz vide hareket bile etmiyor çok fazla kuvvet uygulamakta istemiyorum sebebi nedir.
  3. K

webcam takınca pc resetleniyor

a101den piranha webcam aldım webcami takıp konuşmaya başladıktan 10 dakika sonra pc resetleniyor tekrar açıldığın çoğu uyguluma sorunlu çalışıyor webcami çıkartıp reset atınca düzeliyor her şey yardımcı olur musunuz.
  4. K

spiderman remastered siyah ekranda kalıyor

hepsi tam
  5. K

onların hepsini daha önce yaşadığım bir sıkıntıda yenilemiştim oyun dosyaları doğrulasam onlar yüklenir mi yanında
  6. K

orjinal
  7. K

evet
  8. K

amd ekran kartı güncellemesini yapmadan denediğimde önce uyarı verdi ekran kartı driverının güncel olmadığı hakkında boşverip girmeyi denedim siyah erkanda kaldı güncelleyip tekrar denedim yine bir şey değişmedi hala siyah ekranda kalıyorum ekran kartı rx5500xt yardımcı olabilecek var mı
  9. K

SMX R85 sol click bozuluyor.

rampage smx-r85 gentle mouse'um durduk yere sol tık basarken sağ tık işlevinide yapıyor ve takılı kalıyor mouseun üzerinde olan mouse 4 tuşuna bir kere basıp çektikten sonra düzeliyor ama 30 saniyede bir tekrarlıyor olay yardımcı olabilcek biri var mı? başka mouse'da olmuyor sorun başka...
  10. K

Yardım ekran kartı ısınsa bile fanlarının dönmeme sorunu

asus dual rx 5500xt 4gb ekran kartının bazen yanında olan rgb ışıkları sönüyor ve ne kadar ısınsada fanlar dönmeye başlamıyor aç kapa yapınca düzeliyor sadece yardımıcı olur musunuz
  11. K

ASUS DUAL RX5500XT ışığı

çok sinir bozucu değil ama değişse güzel olurdu :(
  12. K

ASUS DUAL RX5500XT ışığı

görünüş olarak değişebilir gibi geliyor ama performans olarak güzel kart
  13. K

ASUS DUAL RX5500XT ışığı

yükledim şimdi siteden baktım uyumlu gözükmüyor ekran kartı sanırım değişmiyor ışıklar
  14. K

ASUS DUAL RX5500XT ışığı

ne sürücüsü
  15. K

ASUS DUAL RX5500XT ışığı

aygıt bulunamadı diye hata aldım indirdiğimde farklı bir uygulama var mı
Geri