Kaneki isimli üyenin son içerikleri

1. Kaneki

Bilgisayar Donuyor.

şöyle iki tane sarı bişey var nedir bilmiyorum healt bölümünde
  2. Kaneki

Bilgisayar Donuyor.

Ryzen 7 2700X RTX 2060 GAMİNG Z 6GB B450M MORTAR XPG 8GB (2X) SPECTRİX D60G SEAGATE 1 TB HDD SAMSUNG 250 GB SSD (550/520)
  3. Kaneki

Bilgisayar Donuyor.

Arkadaşlar bilgisayarım oyuna girerken veya video izlerken vs bazende masaüstünde donuyor kapat aç yapmak zorunda kalıyorum ondan sonra düzeliyor. Sebebi nedir çözümü vs bilen yardımcı olsun çünkü lol giriyorum dereceli seçim ekranında bi donuyor sonra gel söv :D
  4. Kaneki

Soğutucu montaj ayağı kırıldı, yenisini nereden bulabilirim? (Fotoğraflı)

Maalesef bide bi sorum var kesin olucağına emin miyiz (elimizde patlasın istemiyorum) o altında bulunan siyah parçayı takmıyoruz dimi takarken ? ana kartım MSI B450M MORTAR AM4 SOCKET 1591178202 Hadi bakalım aldım bugün kargolanacakmış inşallah işimi görür yardımınız için çok teşekkür ederim <3
  5. Kaneki

valla doğru söylüyorsunuz ne edelim artık vericez 35 tl alıcaz yenisini yapıcak bişeyimiz yok :D
  6. Kaneki

Çok teşekkür ederim galiba aynısı <3 1591175287 Hocam galiba benim masa biraz küçük ayağımın altında bulunuyo çok oyun oynayan bi insanım o anki heyecanla ve arada olan ayaklarımın çarpmasıyla kırıldığını düşünüyorum sorun bende galiba :D
  7. Kaneki

peki bi sorum olucak o sarı ayakların altında bulunan siyah yeri montaj etmiyoruz dimi çok bi bilgim yokta ?
  8. Kaneki

Termal Macun kalıntıları bi hafta önce çekmiştim şuan üstünü temizledim termal macunda sipariş ettim tek fan ayağı kaldı :D
  9. Kaneki

Arkadaşlar bir zaman önce işlemcimin fanının ayağı kırıldı (ryzen 7 2700x içinden çıkan işlemci fanın ayakta durmasına yarayan parça) bu parçadan itopya gibi yerlerde bulabilir miyim? parçanın fotoğrafı bu; lütfen yardımcı olun, uzun süredir bilgisayara giremiyorum :( İşlemci direk 85...
Geri