Selam, KTC kullanan veya kullanmayı düşünen dostlar. Bu konuda sizin için, nasıl KTC yazılım güncellemelerini bulabilirsiniz ve kurabilirsiniz bunlara değineceğim çünkü biraz araştırma gerektiren bir konu.
Öncelikle, monitörleri güncellemek sizin sorumluluğunuzdadır ve herhangi bir yanlış...
Tekrar selam, güncellemeyi yaptım... Ama şimdi monitörüm çançiniçon oldu, Türkçe ve İngilizce yok. Kısaca 200hz yaptım ama çince oldu, böyle devam artık.
Edit: Türkçe dışında diller varmış çançiniçon olmazsınız yapabilirsiniz, videodaki uygulayın yeter.
Hocam, tarayıcı dilini çince yapsam da giremiyorum. Nasıl yaptınız acaba? Ben de bakıp bir incelemek istiyordum.
1752740009
Hocam siteye girdim şidmi fakat sizin attığınız fotoğraftakiyle benim ekranım aynı değil.
Maalesef 200 diyip almayın, 1.0.1 gelirse geçmiş olsun. Update etmeyi bulana kadar çözüm yok gibi, biri update etmiş bir şekilde farklı bir ktc monitörü fakat güncelleme başarılı dedikten sonra monitörü açılmamış.
Ben ürünü aldım, bugün geldi. Overclock modu yok, TUR 1.0.1 görünüyor fakat videoda 1.0.2 var. Firmware güncellemesi konusunda araştırma yaptığımda, firmanın tüm monitörler son sürümdür, manuel indirme desteklenmemektedir uyarını User Manuel kısmında gördüm. Ne yapacağım?
Selam, gördüğüm kadarıyla Windows 10'un size sunduğu seçeneklerle format deniyorsunuz.
Bunu yapmanızı önermem, şu yolu izleyiniz.
Windows masaüstünüzde Windows + R tuşunu kullanın çıkan sekmeye "msinfo32" yazın.
BIOS türünüz UEFI ise tarayıcınıza istediğiniz Windows sürümünü yazın ve UEFI...
Selam,
Minidump dosyalarınızı inceledim. Gördüğüm kadarıyla;
"vgk.sys" Vanguard anti-cheat sistemi üzerine çalışan bir hizmet.
3.Parti bir hizmet yazılımı olduğundan uyumsuzluklar yaşanabiliyor, ticket açmayı denediyseniz size Ekran kartı, RAM gibi şeyleri kontrol etmenizi söyleyeceklerdir...