Öncelikle merhaba iyi sosyaller dilerim CS2 oyununu yeni PC'me indirdim PC detayları yazarım, bu sisteme yeni kurduğum ve 1 aydır oynadığım CS2 oyununda Samsung 990 Pro M.2 SSD kullanmama rağmen oyun harita yüklenme ekranında donuyor ,bir 5 saniye sonra harita yüklenmeye devam ediyor benim...
Arkadaşlar ekte sunduğum gibi bi olayla karşı karşıyayıö arıza ışıklarından hiçbiri yanmıyor, kasaya start verdiğimde aniden tüm ışıklar yanıp sönüyor ve bi süre sonra ram ışığı kendi kendine yanıyor sorun çok mühim 80k para verdim sisteme bide tek tek topladım lütfan yardımcı olun
Hocam sorunu çözebildinizmi
1721243231
vidIQ eklentisini kullandığın için oluyor. İncelemiş olduğun videonun istatistiklerini çıkartmak için senin adına arama yapıyor.
arkadaşlar merhaba ben gamepower warcry kasa ile b650 tomahawk wifi anakart alacağım fakat kasanın kontrolcüsünü anakarttaki JARGB girişinemi takmam gerekiyor ARGB yazan bi fan girişi bulunmuyor ayrıca kasanın kontrolcüsü 10 fan destekliyor yardımcı olursanız sevinirim JARGB girişi ne işe yarıyor
arkadaşlar selam biz 3 arkadaş gta online jobs gibi parkour maplari kurup oyun oynuyoruz odayı ben kuruyorum fakat belli bir süre sonra beni winner yazıp oyundan atıyor arkadaşlarım devam ediyor sürekli oluyor nasıl çözebilirim çok sini bozucu bişi internetimde sorun yok 50 mbps sabit alıyorum
arkadaşlar merhaba valorant oyununu açıyorum pc siyah ekranda kalıyor ve hiçbir oyun açılmıyor bu bir anda oldu ve aynı zamanda görev yöneticisi sürekli taskmanager yanıt vermiyor hatası veriyor acil yardım edin yeni pc dizdik boka sardı bileşenler r5 7600 rx 7700xt 32 ram
Merhabalar arkadaşlar ben 55 k ya bi pc dizmek istiyorum fakat msı gaming x trio 12 gb ekran kartına 7700x işlemci tam performans için yeterli olurmu daha üst bir işlemci gerekirmi sistem bileşenleri şu şekilde:
Gamepower warcy ARGB kasa
MSI b650 gaming plus wifi anakart 7200 mhz
ryzen 7 7700x...