Kanye_West isimli üyenin son içerikleri

1. Kanye_West

Spordan Soğudum Yardım Edin?

Öncelikle niye spor yapıyosun bunu bi düşün makul bi amaç bulduktan sonra o amaç için gidersin zaten
  2. Kanye_West

Kızlara Nasıl Açılıyorsunuz?

Sinema bozar hocam insta varsa ordan 2 3 gün konusup cafede bulusun
  3. Kanye_West

Fitness'a nasıl başlanmalı?

Valla ben tıkandım 😅 @AlpagutSF bu arkadaş yardımcı olabilir diye düşünüyorum
  4. Kanye_West

Yaş kaçtı
  5. Kanye_West

Bi günün nasıl geçiyor yaklaşık kaç kcal harcıyosundur
  6. Kanye_West

bi 8 10 kg falan alsan iyi olur
  7. Kanye_West

dayanıklılık için split daha iyi olur kondisyon vs olarak 7 8 ay ağırlık antremanıyla vücut zaten iyi bir şekile girer tabi başlangıç noktası önemli boy kg kaç kalan 4 5 ay ile de split yapılırsa gayet iyi olur
  8. Kanye_West

başlarda normal ağırlık antremanı yapıp sonradan splite dönmen daha iyi olur ama 7 8 ay biraz kısa kalıyor
  9. Kanye_West

Ağırlıkları her halikürda yükseltmen gerekecek her antreman ağırlığı ya da tekrar sayısını arttırman daha iyi olur
  10. Kanye_West

Supplement olarak sadece creatin kullanman yeterli olur antrenöre gerek yok ilk 2 3 hafta fullbody yapıp sonra push pull legs e dönebilirsin ama sana ağır sağlam 3x5 ve 5x5 daha iyi olur ilk başlarda hareketlerde form oturtmaya çalış beslenmeye protein alımına dikkat edebilirsen iyi olur
  11. Kanye_West

Üç büyüklere talimat gelmiş

Pkkyı destekleyen takım nasıl ülkenin takımı oluyor onu geçtim ligi birinci bitirip süper lige çıkan erzurumspor tebrik edilmiyorda niye sadece bu eşekler tebik ediliyor
  12. Kanye_West

Göğsüm bir diğerinden daha küçük ve en sevdiğiniz hareket

İki tarafı da ayrı ayrı çalıştır küçük olan taraftan başla kaç set kaç tekrar yapıyosan aynısını diğer tarafta yap fazlasını yapma aşşırı fark yoksa 1 ayda falan düzeltirsin hareket olarakta cable pec dec fly ve antreman sonu yapılan dips iyi favori hareketlerim
  13. Kanye_West

Hardline mı Proteinocn mı

hardline cok daha iyi marka aroma için protein ocean'a geçmeye değmez
  14. Kanye_West

Hardline mı Proteinocn mı

Çikolatası fena değildi diğer limon cheesecake bence asırı kötü
  15. Kanye_West

5k civarı Parfüm önerisi

hepsini baktım aralarından bunları secebildim bunlardan önerdiğiniz varsa siparis geceyim
Geri