KanYz isimli üyenin son içerikleri

1. K

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

normal gta da olan hileler de çalışıyor mu reis burda .d
  2. K

Rdr1 pc, ucuza nerden satın alınır güvenli!!

Güvenilir sıkıntı olmaz
  3. K

Rdr1 pc, ucuza nerden satın alınır güvenli!!

Gamesatıştan alabilirsin steam hesabı olarak oyun veriyorlar çevrimdışı istediğiniz gibi oynayabilirsiniz çok ucuza
  4. K

Ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi

Bende fc 24 ve hikaye olarak şu an spıder man remastered oynuyorum hiç bir sıkıntı yok bi ayar yapmadan mis gibi çalışıyor titreşimi flan gayet iyi
  5. K

Ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi

Bende aynı ikilemde kaldım ve ikisini de sipariş ettim bilgisayara uyumluluktan dolayı xbox koluna karar verip dualsense i iade ettim dualsense bluetooth bağlama olsun şarj etme kaç olduğunu görme gibi unsurlar olsun pc de iyi değil bence o yüzden xbox kolunu tavsiye ederim
  6. K

Yardım BİLGİSAYARIM 95 DERECEYİ GÖRÜYOR

Aynı işlemciyi bende kullanıyorum stok fan varken valoda bile 80 derecelere çıkıyordu ondan sonra undervolt yaptım ve stok fanla 58 59 derecelere düşürdüm üstüne bide kule tipi aldım şu an valoda 50 yi geçmiyor rdr2 oynuyorum işlemci max 55 56 derece oluyor Hem undervolt hemde bi kule tipi...
  7. K

Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu

Bende aynı işlemciye se214 xt kullanıyoruö gayet memnunum soğutması çok başarılı tavsiye ederim
  8. K

Ryzen 5 5600 İçin Uygun Fiyatlı Soğutucu Önerisi Olan?

Eğer bütçen yetiyorsa se214 xt al bende 5600 kullanıyorum bu 214xt ile beraber soğutma performansı baya güzel
  9. K

Gamepower Warlord Led

klavyelerde aynı yazılımı kullanıyor o yüzden koymuş olabilirler kulaklıkların renkleri değişmiyor maalesef
  10. K

Gamepower Warlord Led

Reis o kulaklığın led renkleri değişmiyor sadece 3-4 tane modu var onları kullanabiliyorsun renk değiştirme mevcut değil
  11. K

Yardım HyperX Cloud Alpha alacağım kullanan var mı?

reis bende almayı düşünüyorum da bassları oyunlarda ses kasması flan nasıl acaba clouıd 2 aldım basslarını beğenmedim iade ettim de
  12. K

hyperx cloud alpha wıreless

cloud 2 wıreless aldım fakat bassları çok fazla olduğu için beğenmedim ve iade ettim şimdi cloud alpha wıreless almayı düşünüyorum eğer kullananlar varsa ses kalitesi ve bassları konusunda yardımcı olabilirler mi acaba ve daha çok fps oyunları oynuyorum oyun deneyimleri de önemli benim için.
  13. K

Hangisini Almalıyım?

Kanka 8gb ram var ama yine de sen bilirsin bu devirde 8gb bana yetiyor diyorsan
Geri