Kapatılmış hesap. isimli üyenin son içerikleri

1. K

Balkon kapısının en altına 0.7 mm bir delik açmak için ev sahibime sorayım mı ?

Arkadaşlar, benim odamdaki balkonda priz yok, ben balkona şerit led takacağım, bilgisayarımı da balkona taşıdım. Evin duvarlarına hiç çivi çakmadık, şu an da duvarı delmek istemiyorum, balkon kapısının çerçevesinin en alt kısmında ince bir delik açmak istiyorum, o delikten kabloyu geçireceğim...
  2. K

Rgb Led Ampül ve Rgb Şerit Led arasında kararsızım, ne tavsiye edersiniz ?

Arkadaşlar rgb ampül almak istiyorum, ama ampülün yuvası yan duruyor, yani ampülü taktığım zaman duvara 90 derece yan durmuş oluyor, ampülün tam alt kısmı duvara bakıyor. Bu yüzden şerit led mi alsam acaba diye düşünüyorum. Şerit ledlere baktım, tavana döşerim muhtemelen alırsam, ve 15 metre...
  3. K

Sanal gerçeklik gözlüğü ile oyun oynarken oyunu gerçek gibi mi hissediyoruz ?

Arkadaşlar, sanal gerçeklik gözlüğü ile Resident Evil gibi bir oyun oynayan kişi, oyunun içindeymiş gibi mi hissediyor ? Bilgisayardan oynarken korkulan sahnelerde, sanal gerçeklik gözlüğü ile oynayan birisi, daha çok mu korkuyor ? Sanal gerçeklik gözlüğü kullanan var mı aranızda ? Bir videoya...
  4. K

Monitör düştü, ekranda bir görüntü sorunu olur mu acaba ?

Masanın üstündeydi monitör, ayaklığı da çok yüksek değil, ama galiba sert düşmüş sayılıyor, monitör ayaklığından çıktığı anda dik bir şekildeyken öne doğru ekranın üstüne düştü, elimle tutamadım arkasından çıkartıyordum.
  5. K

Monitör düştü, ekranda bir görüntü sorunu olur mu acaba ?

Arkadaşlar bugün taşınıyoruz diye bilgisayarı kutusuna koyuyordum. Monitörü ayaklığından çıkarırken zorlanıyordum, monitör bir anda çıktı ve öne doğru masaya pat diye düştü, çerçevesi nerdeyse olmayan bir monitör. Çalıştırıp bakmadım şuan, yeni eve taşınınca kontrol edicem, ölü pixel olabilir mi...
  6. K

Kendimi çok mu zorluyorum ?

Arkadaşlar, ben haftalar öncesinden itibaren İngilizce öğrenmeye çalışıyorum, ve şuanda İspanyolca öğrenmeye yeni başladım. Bir tanıdığım beni de çağırmıştı taekwondo’ya, bende 1.80 olduğum için gitmek istedim, sonra bacağım bazı hareketlerde zorlanmıştı, düzenli olarak günde 1 - 1.5 saat esneme...
  7. K

4K Ultra oyunculuk için minimum hangi işlemci alınmalı ?

Bütçede hiç sıkıntı yoksa koy R9 5900x, varsa en düşük 5600x vs.
  8. K

Yardım Çok acil monitöre görüntü gelmiyor !!!

Arkadaşlar selamlar, sıfırdan bilgisayar aldım kuruyorum, monitörü taktım ama No Cable uyarısı aldım görüntü gelmedi, sonra hdmi kablosunu değiştirdim bu sefer No Cable uyarısı gitti, No Signal uyarısı geldi, Vga girişli değil, kablo takcak yerde kalmadı, acil çok acil bunu kurmam lazım ilk defa...
  9. K

50.000₺-60.000₺ civarında nasıl sistem alabilirim ?

Bunu da düşündüm, bana da biraz bu kadar verilmez gibi geliyor, belki kayıt alırım, render normal seviyede yapabilirim, yazılım olur, birde her pc nin yapabileceği bir işle uğraşırım artı olarak oyun oynardım mesela, ama bunları çoğu pc ile yaparsın zaten, bu bütçe değer mi değmez mi bilemiyorum…
  10. K

50.000₺-60.000₺ civarında nasıl sistem alabilirim ?

Arkadaşlar selam, 50.000₺-60.000₺ civarında nasıl bir sistem toplanabilir ? Yani özellikleri parçaları ne olabilir, 3080 Ti olur mu bu bütçeye mesela, ekipmanlar bu paraya dahil değil, sadece kasa olarak 50-60 civarında öneri yazar mısınız, birde Abdullah abi bu fiyatlarda toplama yapsa parçalar...
  11. K

13.6 ınch M1 çipli MacBook Air alınır mı iş için ?

Arkadaşları selam, bahsettiğim model sizce alınır mı oyun amaçlı değil sadece iş için gücünden dolayı bunu düşünüyorum şuan fiyatı 19.000₺-20.000₺ civarında, hem küçük olduğu için taşıması ve çoğu yerde iş yapması da kolay ...
  12. K

Rtx 3070 ti & R5 5600x mi ? Rx 6800 veya XT R5 5600x mi ?

Ekipmanları da baştan dizmek istiyorum ve aklımda monitör olarak bu var,https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjvpoPI58n5AhVKn9UKHUt9DfAYABABGgJ3cw&sig=AOD64_1FV8Uqu07ojaDaPmeG5fFqnBivcg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwju_fvH58n5AhUvXvEDHbGuCvMQww8Isgo&adurl=
  13. K

Rtx 3070 ti & R5 5600x mi ? Rx 6800 veya XT R5 5600x mi ?

Selam, bu iki tercihten hangisi daha mantıklı, bilgisayarda yazılımla uğraşmayı düşünüyorum yani bilinmeyen programlar vs. olabilir sade kullanmayı düşünmüyorum, acaba amd e. kartı bu konuda baş ağrıtır mı kapanmalar vs. wattman alır mıyım ? Ve bu iki tercihte darboğaz değerleri nasıl olur ?
  14. K

Arkadaşlar yazılım öğrenmek için kurs aldım belirttiğim tutarı kazanabilir miyim

30-40k hem TL, hem de tek seferlik değil mi ?
  15. K

Arkadaşlar yazılım öğrenmek için kurs aldım belirttiğim tutarı kazanabilir miyim

Şimdi bu ekonomide 5000₺ ne işine yarayacak diyebilirsin ama evet, yanlış yazmadım 5000$ değil 5000₺ civarında gelir elde edebilir miyim her ay bu civarlarda yani.. Proje kısmı dediğim gibi ilerde yapmak istediğim bir şey şuan gece gündüz proje üzerine çalışamam hem okulum devam ediyor vs. vs.
Geri