kaphtans isimli üyenin son içerikleri

1. kaphtans

Resident evil 3 oynanır mı?

2. ve 4. oyunun toplamı 22.5 dolar, 3. oyun tek başına 7.5 dolar yani hepsi 30 yapıyor. 3. Oyun oynanmaz diyorlar, şöyle sorayım. Bir yayıncı olarak 2 ve 4'ü oynamak istiyorum, 3 oynanır mı? kısa ve net bunu söylerseniz gidip direkt paketi alacağım. 3. oyunun hikayesi 4. oyuna etki eder mi...
  2. kaphtans

Cadılar Bayramı oyun tavsiyeleri

Bütçe sınırı olmaksızın oyunlar önerir misiniz? Not: sayabildiğiniz kadar sayın lütfen, genelde yazılan oyunların çoğuna sahibim çünkü.
  3. kaphtans

lens mi daha iyi gözlük mü

Lens ile uyumayalım hocam. Zaten yanımızda küçük kap taşımamız gerekiyor genelde, lensi çıkartabilmek için. Boşuna yok onlar.
  4. kaphtans

lens mi daha iyi gözlük mü

Ben de lens geçmeyi planlıyorum, lazer ile çizdirmek sağlıklı ise yaptır. Ben de araştırıp bakacağım. Gözlük burun yamultması var, rahatsızlık vermesi var. Çıkarttığında yaşanan bulanıklık ağrıtması var. Şahsen benim sol 3 sağ 2.75 numara ama 2 yıldır gözlük takmıyorum, yalnızca bilgisayar...
  5. kaphtans

Game Booster G918 fire storm klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC000002C0G3 Beyaz klavye görünüş açısından çok seviyorum aşırı sesli olmaması için de red Switch tercih ediyorum. Gözüme en çok çarpan bu model oldu, söylediğim şartlarda fiyatların bu...
  6. kaphtans

Yardım Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Sorunu

https://www.oyunceviri.net/rise-of-tomb-raider-v1-0-turkce-yama-yayinlandi/ Bu link üzerinden türkçe yamayı indiriyorum, yamanın kurulacağı dosyayı seçiyorum ve Bu hata ile karşılaşıyorum. Anladığım kadarıyla bigfile adlı dosyayı bir yerden bulup oyun dosyasının içine aktarmam gerekiyor...
  7. kaphtans

Hikaye oyunu önerir misiniz

vice city, san andreas, gta 3-4-5'i bitirdim hocam. 1681746898 125 liraya almamıştım kafama... indirimle 380TL
  8. kaphtans

Hikaye oyunu önerir misiniz

(Witcher 3, Life is Strange, Detroit, beyond Two Souls, God of War) Bu saydığım oyunların hepsini (bayılarak) oynadım ve bitirdim ve hani artık hangi oyuna girsem güzel değilmiş hissiyatı veriyor. Bana bu tarz oyunlar önerir misiniz? Yazabileceğiniz bütün oyunları yazın.
  9. kaphtans

Çözüldü✓ 11.000 TL Ekran Kartı, İşlemci, Anakart

5 5600 kullanıyorum kesinlikle al 1679174124 3 3100 kullanıyordum, 180 fps civarı alıyordum valoda. 5 5600 geçtiğimde sabit 300 ve üstü almaya başladım, minimum.
  10. kaphtans

Windows 10'mu Windows 11'mi

Tamamdır hocam teşekkürler
  11. kaphtans

İlk çıktığı zamandan beri herkes bug diyor. Ne tarz buglar?
  12. kaphtans

Çok uzun zamandır win 10 kullanıyorum, Sizce 11'e geçilmeli mi? yorumlar sizde.
  13. kaphtans

400 TL Kulaklık Önerisi

Rica ederim. :)
  14. kaphtans

400 TL Kulaklık Önerisi

Hocam bütçeyi belirtmişsiniz fakat o bütçeye alacağınız kulaklığın hem ömrü, hem de kalitesi az kalır. Oyun + müzik demişsiniz. Ben kendim 1 yıldır kullandığım kulaklığı atayım, aşırı memnunum. Mikrofonunu da kullandım bir süre, mikrofon satın aldıktan sonra bıraktım yedekte duruyor. 200 lira...
Geri