7600x yanlış yazdım
1710324576
Evet arkadaşlar hata fanlarda sinerji bilgisayara kasayla gittim söktüler bana idare için stok fan verdiler 1 hafta içinde hatanın fanlardan kaynaklandığından dolayı yenisini verdiler sinerji çalışan arkadaşlar teşekkür ediyorum yardımcı oldular kurup verdiler
bu modelde rgb varmı bendeki yanmıyor birde görüntü ayarlarını yaparken monitörde sadece 2 seçenek aktif oluyor HDR açık olduğundan mı
yardımcı olabilir misiniz
Günaydın arkadaşlar uzun araştırmalar takip etmeler sonucu bu konu başlığındaki monitör dün akşam aldım acer 6499 arasında gidip kaldım bu monitör ayarlarını nasıl olması gerekir yardımcı olur musunuz
gençler yardım 4070 ti ryzen 5 7600x kasaya bu paylaşılan monitör mü yoksa ara ara stoğa düşen https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/ ama fazla beklersem 2 sinden demi olurum fiyat açısından
Bende o kadar para verme derdinde değilim amazonun 27 sine kadar yılın son kampanyası gününe kadar bekleyip fırsat çıkarsa 7-8 bin civarı bakıyorum baktım yok acer alırım