karabeye isimli üyenin son içerikleri

1. K

Asus ROG Scope klavye alınır mı?

ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe ROG RX Red Optik Mekanik Gaming Klavye yerine alınabilecek aynı fiyatlarda klavye var mıdır? Yoksa Asus alınır mı? https://rog.asus.com/tr/keyboards/keyboards/compact/rog-strix-scope-rx-tkl-wireless-deluxe-model/
  2. K

Çözüldü✓ Anakart seçimi ve genel sistem

Ek olarak şöyle bir sistem bulunmakta. Daha ucuza bu şekilde cihazda uyumsuzluk ya da sorun çıkartabilecek parça var mıdır.
  3. K

Güncel tam 22.300 çıkabiliyorum sadece ekran kartını yükseltsem sistemde çok fazla fark eder mi yoksa ekran kartı yerine kasa ya fa işlemciyi mi tercih ediyim. 3ü arasından 1 tanesini tercih edebiliyorum.
  4. K

İşlemciyi ilk girdiğimde direkt değiştirdim hocam, diğer önerileriniz için teşekkür ederim.
  5. K

Kasayı TUF 301 ve ekran kartını da diğerini seçerek almam mantıklı olur mu? Ek olarak kasa da cashback var.
  6. K

Yukarıda belirttiğim gibi anakarta göre değişiyor 20 k ortalamaya geliyor.
  7. K

Hocam şu an o sisteme baktım da mevcutta yok, o nedenle bu şekilde baktım. Normalde paylaşılan sistem üzerine anakart ekleyip alıcaktım fakat stokta yok.
  8. K

Hocam hazır sistem toplam 20K ya geliyor. Diğer anakart seçenekleri de bunlar.
  9. K

Anakart olarak sistemde ROG olan anakartı mı yoksa TUF serisinden olan anakartı mı tercih etmeliyim? Genel sistem üzerindeki parçalarda öneri de sağlayabilirsiniz.
Geri