Hocam 7800x3d işlemci alacağım. Sizin söylediğiniz anakart,soğutucu ve kasa da aklıma yattı açıkçası. Sistem bu şekilde yani bence okeydir. Bir tek monitör eksik şuanda
hocam siz 5070TI önermişsiniz onu farkedemedim ben kusura bakmayın lütfen. Evet malesef TI olan sistem bütçemi aşar oyüzden 9070xt tercih ediyorum. Önerdiğiniz anakart ATX benim seçtiğim mATX hocam bunlar arasında ne gibi farklılıklar oluyor performası etkiliyor mu?
evet hocam cs2 optimizasyonu oldukça kötü ama bence ben 7800x3d ye yöneleyim en garantisi o olacak gibi. Önerdiğiniz kasaya da gerçekten bayıldım çok sade ve hoş duruyor. 1280x960 oynuyorum şuan ama yeni monitör de alacağım için yeni çözünürlük nasıl olur bilemiyorum hocam
hocam açıkçası çok bir bilgim yok çok estetik olsun gibi bir beklentim yok zaten masanın altında olacak kasa. En azından ortalama durursa benim için okeydir çok da farketmez yani. Söylediğiniz işlemciyle benim eklediğim arasında 3000 tl gibi bir fark var performans olarak farkı olur mu cs2 vs...
Öncelikle merhabalar. İlk defa sistem topluyorum. Bütçe 65-70k arası bir şey olacak gibi.
GPU ------> GIGABYTE RX 9070 XT
CPU ------> AMD Ryzen 5 9600X bütçeyi toparlayabilirsem Ryzen 7 7800x3d
Anakart -----> MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
RAM ----->...