evet bende öyle tahmin ediyorum ama garanti olsun tek seferde sağlam bir anakart alıp yola devam etmek lazım sizce toplamak nasıl olur çok denedimde 90k ye çok bişey olmadı biraz bende piyasadan haberdar değilim ondanda olabilir 90k ya 2k monitör ile toplarsam fena olmaz ama biraz zor
a serisi anakart var ama içinde hocam ondan ötürü b650mde biraz düşük gibi değilmidir soğutmasıın blok büyük fakat diğerlerini pek iyi olucağını düşünmüyorum ve ben sürekli yükseltme yapmayı planladığıdımdan bunu aldıktan sonra anakart üzerinde bi değişim yapmak istemiyorum anakart sağlam o...
selamlar yakın zamanda bir hazır sistem gördüm bütçem 90 bin tl bütçemi ufaktan aşarsa sıkıntı yok adam akıllı olduğu sürece
https://www.gaming.gen.tr/urun/686032/imola-rx9070xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
bu sistemi ryzen 7...
şuanda bir sistem topladım ama iyi olup olduğundan şüphelerim var sizede göstermek istedim daha iyi alternatifler varsa lütfen beni aydınlatırmısınız iyi günler .
Benim topladığım sistem şu şekil...