Termal macun sürmek için söküyordum soğutucuyu. Vidadan çıkıp anakarta geldi tornavida çizmiş. Sevgilimle tartıştım zaten şunla uğraşıp kafa dağıtayım diye yapıyordum sinirliydim başta demiştim bir çizik oluştu baktım oluru yok stresim gitsin diyerekten biraz dediğin gibi oldu
1788015543
Ne...
Anakart çizik derin çizikten sonra çalıştırırken statik elektrik gibi çalıştırdı ram ışıkları gidiyor anında geri gelmiyor ama çizik yere bıçakla temas ettiğimde ram ışığı yandı anlık işlemci fanı açılıyor gibi anlık güç verir sesi değişir ya ordan anladım görsel eklerim sinirden zaten olan oldu...
Anladım eyw sistem çalışacak görüntü gelecek yani bios ayarına girebildiğimi varsayıyorum dediğinden tamamdır yardımlarınız için teşekkürler
1787577287
Teşekkürler
1787577337
Eyw sağ olun yeniden iyi günler çok yardımcı oldunuz birkaç gün sonra alıp deneme şansım olacak o zaman aksilik çıkarsa...
Gigabyte B450M H. Şansıma şehrimde 2.el satan birini buldum 5000 seri işlemci tak çalıştır yapılacak bios güncellemesini yapmış kenara koymuş. Aynı model olması bir şeyi değiştirir mi yoksa driverları kaldır yükle yapıp devam mı edeceğim? Yardım için teşekkürler
1787571886
Bilgi için...
Termal macun yenilemek istedim vidaları söküyordum normalden sinirliydim yavaş ve düzgün yapmam gereken yerde hızlı ve sert yapıyordum vidadan çıktı tornavida ve çat anakarta vurdum çizildi ve derin bu yüzden rahmetli diyebiliriz eskimişti zaten ama ssdnin içindeki şeyleri yedeklemem lazım hdd...